Články od autora Šárka Hamanová (74)

MG-9871.jpg MG-9871.jpg

To je maso!

Odkud pochází „naše“ hovězí maso? Vybíráme ho superpečlivě přímo u chovatelů a rádi vás s nimi seznámíme! Tady je první čtveřice.  #dodavatele #NaseMaso

primerib-celek.jpg primerib-celek.jpg

Jak se dělá prime-rib?

Parádička pro slavnostní příležitost! Objednat si ji můžete v Čestru, je součástí Večeře od řezníka, ale připravit si prime rib, vysokou roštěnou s kostí pečenou v celku, můžete i doma. Tady je postup krok za krokem.  #vanoce #NaseMaso #recept  

MG-8530.jpg MG-8530.jpg

10 zajímavostí o Lokálu

Věděli jste, že v Lokále můžete mít svůj půllitr? A že na „dámách" je jiná tapeta než na „pánech"? #Lokaly