PodnikyKuchyněPitíRadostLéto v Ambiente bude nabité novými podnikyDva nové podniky s degustačním menu, k tomu jeden fast food, nejlepší wagyu z Japonska a změny v Esce. Lidi z Ambiente se rozhodně nenudí! PodnikyLidéKuchyněAmbiente spouští unikátní kurz pro zájemce o práci v kuchyni V Umu na Národní třídě startuje kurz, který zasvětí nováčky do profesionální kuchařiny – za 60 hodin v kuchyni. Co všechno se naučíte? PodnikyPlacKuchyněJedinečnostiAmbiente spouští kurzy pro veřejnost i profíky v gastronomiiKoncem srpna startují vzdělávací kurzy v Umu na Národní. Co vás naučí profíci (nejen) z Ambiente? PodnikyKuchyněReceptyKrok za krokem: Italské rizoto s liškamiRýže + slanina + houby = Itálie na talíři.PodnikyLidéJedinečnostiOldřich Sahajdák s ukrajinskými kuchaři uvaří Nadějnou večeři pro UkrajinuMichelinský šéfkuchař Oldřich Sahajdák přizval ukrajinské kuchaře a kuchařky a spolu s nimi nachystá osmichodovou Nadějnou večeři. PodnikyLidéKuchyně20 věcí, které jste měli vědět, než jste se stali kuchařemNěkteré zkušenosti se nedají předat. Musí se zažít! Na co vás mohli aspoň taktně upozornit, než jste si poprvé oblékli kuchařský rondon? PodnikyLidéLokál U Jiráta otevřel v pražské Vodičkově uliciDalší z Lokálů je na světě! Proč dostal název U Jiráta a jaký tým navazuje na hospodskou tradici ve Vodičkově ulici? PodnikyLidéPlacKuchyněJídlo, chleba, pivo. Zastavte se U Kalendů!V pražském Podskalí otevřela restaurace s pekárnou U Kalendů. Vedou ji zkušení lidé z Ambiente a propojují v ní kuchařské, pekařské a výčepní řemeslo. Co nabídnou hostům?
PodnikyKuchyněPitíRadostLéto v Ambiente bude nabité novými podnikyDva nové podniky s degustačním menu, k tomu jeden fast food, nejlepší wagyu z Japonska a změny v Esce. Lidi z Ambiente se rozhodně nenudí!
PodnikyLidéKuchyněAmbiente spouští unikátní kurz pro zájemce o práci v kuchyni V Umu na Národní třídě startuje kurz, který zasvětí nováčky do profesionální kuchařiny – za 60 hodin v kuchyni. Co všechno se naučíte?
PodnikyPlacKuchyněJedinečnostiAmbiente spouští kurzy pro veřejnost i profíky v gastronomiiKoncem srpna startují vzdělávací kurzy v Umu na Národní. Co vás naučí profíci (nejen) z Ambiente?
PodnikyKuchyněReceptyKrok za krokem: Italské rizoto s liškamiRýže + slanina + houby = Itálie na talíři.
PodnikyLidéJedinečnostiOldřich Sahajdák s ukrajinskými kuchaři uvaří Nadějnou večeři pro UkrajinuMichelinský šéfkuchař Oldřich Sahajdák přizval ukrajinské kuchaře a kuchařky a spolu s nimi nachystá osmichodovou Nadějnou večeři.
PodnikyLidéKuchyně20 věcí, které jste měli vědět, než jste se stali kuchařemNěkteré zkušenosti se nedají předat. Musí se zažít! Na co vás mohli aspoň taktně upozornit, než jste si poprvé oblékli kuchařský rondon?
PodnikyLidéLokál U Jiráta otevřel v pražské Vodičkově uliciDalší z Lokálů je na světě! Proč dostal název U Jiráta a jaký tým navazuje na hospodskou tradici ve Vodičkově ulici?
PodnikyLidéPlacKuchyněJídlo, chleba, pivo. Zastavte se U Kalendů!V pražském Podskalí otevřela restaurace s pekárnou U Kalendů. Vedou ji zkušení lidé z Ambiente a propojují v ní kuchařské, pekařské a výčepní řemeslo. Co nabídnou hostům?