KuchyněPodnikyReceptyUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny.MMMilujeme dobré masoReceptyŠpekáček „na hranolky“Jak ho nařezat, když chcete, aby si děti přidávaly a přidávaly.TrendyKam s kelímkem?No ano, s kelímkem od kávy i jiných drinků. Uprostřed festivalové sezony o tom pouvažoval Ondřej Štökl, hlavní barista Ambiente.LidéAnthony Bourdain viděl za horizontOsobní vzpomínka Hany MichopuluPodnikyPražské restaurace mají u Michelinu šanci!Jaké naděje mají české restaurace u michelinských komisařů ve srovnání s Francií, Německem či Holandskem? Tady je názor Oldřicha Sahajdáka.ReceptyKremrole z EskyPodle šéfcukrářky Ilony Tunkové. Bonus: Recept na bílkový krém.LidéKuchyně4 základní typy kuchařůNěkdo vaří pro peníze, jiný vnímá kuchařinu jako vášeň či poslání. Najdete se mezi čtyřmi základními typy?PlacObsluha kdysi a dnesZásadní mezníky v historii hodování + aktuální trendy v kostce
KuchyněPodnikyReceptyUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny.
MMMilujeme dobré masoReceptyŠpekáček „na hranolky“Jak ho nařezat, když chcete, aby si děti přidávaly a přidávaly.
TrendyKam s kelímkem?No ano, s kelímkem od kávy i jiných drinků. Uprostřed festivalové sezony o tom pouvažoval Ondřej Štökl, hlavní barista Ambiente.
PodnikyPražské restaurace mají u Michelinu šanci!Jaké naděje mají české restaurace u michelinských komisařů ve srovnání s Francií, Německem či Holandskem? Tady je názor Oldřicha Sahajdáka.
LidéKuchyně4 základní typy kuchařůNěkdo vaří pro peníze, jiný vnímá kuchařinu jako vášeň či poslání. Najdete se mezi čtyřmi základními typy?