5 tipů na Instagramy ze zákulisí restaurací

16. června 2017
Foto: Katarina Bell
Ilustrace: Eliška Podzimková
Vybrali jsme pět osobností z gastronomie, které se nebojí ukázat na Instagramu. Jsou od nás i ze světa a každý den hlásí, co je u nich nového. Nahlédněte do jejich kuchyně.

David Chang

Americký restauratér a zakladatel sítě Momofuku rád jí, cestuje a každou chvíli chystá něco nového. Jeho slow motion videa si zásadně pouštějte až po obědě.

View post on Instagram
 

Vlasta Lacina Jiroš

Patří mezi služebně nejstarší šéfkuchaře v Ambiente. Jeho školou prošli například Oldřich Sahajdák z La Degustation Bohême Bourgeoise, Roman Frencl z Café Savoy nebo Marek Janouch z Lokálů. Dnes Vlasta šéfuje Amasu – jezdí k chovatelům, za řezníky i do restaurací a neprošvihnete díky němu jedinou várku wagyu.

View post on Instagram
 

Dominique Ansel

Pokud vás spíš než maso zajímají dortíky, zkuste francouzského cukráře Dominiqua Ansela. Na jeho cronuty se v New Yorku stojí několikahodinové fronty! Je aktivní i na Insta stories.

View post on Instagram
 

Martin Matys

Už patnáct let je šéfkuchařem Brasileira U Radnice, kde naučil Čechy milovat brazilské churrasco. Začal nedávno, ale už teď na jeho Instagramu najdete záplavu ústřic a všeho, co máte v Brasileiru rádi.

View post on Instagram
 

Massimo Bottura

Charismatický italský šéfkuchař patří k nejsledovanějším osobnostem gastronomie. Půl milionu svých fanoušků sype jedno video za druhým. Potkáte v nich Marka Zuckerberga, návod na tortellini i Massimovy nejnovější projekty.

View post on Instagram
 

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.