Promoce, narozeniny i obchodní schůzka. Jak může vypadat oběd v Brasileiru U Zelené žáby

9. dubna 2024
Foto: Jan Zima
Návštěva Brasileira se dá rozhodně považovat za netradiční zážitek. Panuje tu živá, veselá atmosféra a stoly se prohýbají pod spoustou skvělého jídla. A co je nejlepší? Můžete toho sníst tolik, kolik se do vás vejde. Užijete si tu rodinnou oslavu i oběd s kolegy.

Přijďte na oběd do Brasileira U Zelené žáby

Oslava narozenin, rodinný oběd po promoci, obchodní schůzka nebo svižný pracovní oběd s kolegy. V Brasileiru U Zelené žáby ochutnáte sushi, krevety, ústřice, chobotnice, spoustu druhů masa grilovaného na dřevěném uhlí a samozřejmě osvěžující drinky a dezerty. A co je na tom nejlepší? Můžete toho sníst tolik, kolik se do vás vejde.

Rezervovat stůl

Jedna z nejstarších restaurací Ambiente vznikla už koncem roku 2002. Dům, kde sídlí, stojí v ulici U Radnice od 15. století. Podle legend sem tajně chodil i král Václav IV. a později mistr popravčí Jan Mydlář.

Panuje tady slavnostní atmosféra, přes obědy však trochu komornější než večer. Proto jde o ideální místo na rodinné oslavy nebo třeba oběd po promoci. „Hosté sem ale mohou zajít i na obchodní schůzku nebo svižný pracovní oběd s kolegy,“ říká generální manažer Radek Macura. Brasileiro je totiž ideální i pro ty, kdo nemají času nazbyt, a přitom se chtějí dobře a dosyta najíst. 

Restaurace stojí na konceptu all you can eat. Což znamená, že si hosté jídlo buď sami nabírají ze salátového baru, anebo jim ho nosí obsluha nebo takzvaný passador. „A když budete chtít, klidně oběd stihnete i za třicet nebo čtyřicet minut,“ dodává Radek.

Brazilské speciality

„Chceme, aby se u nás hosté cítili maximálně příjemně a samozřejmě aby si pochutnali. Řadu ingrediencí odebíráme od českých farmářů, některé ale zásadně objednáváme v Brazílii, třeba maniokovou mouku, vybrané hovězí maso nebo bílé rumy a guaranovou limonádu,“ vypočítává Radek Macura.

A na co se můžete těšit? Obědová nabídka je stejná jako ta večerní. Čeká vás bohatý salátový bar, sushi, krevety, ústřice, chobotnice, telecí tatarák a spousta druhů masa grilovaného na dřevěném uhlí – například vepřová salsiccia, kuřecí prsa obalená slaninou, jehněčí kýta, picanha nebo filet mignon a pochopitelně i osvěžující drinky a dezerty. 

View post on Instagram
 

Do 18 hodin můžete hodovat za zvýhodněnou cenu 945 Kč za all you can eat (platí od pondělí do pátku, kromě státních svátků). Děti do 6 let jedí v Brasilieru zdarma a za děti od 6 do 12 let zaplatíte poloviční cenu. Chcete mít své místo jisté? Rezervujte si stůl. K dispozici je i salonek pro 8 hostů. 

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.