Máte hlad? Maso, pečivo a oblíbená jídla z Ambiente koupíte na Rohlík.cz

4. prosince 2023
Foto: Jan Zima
Pod naší záložkou teď najdete produkty a jídla z Našeho masa, Myšáka, Esky, Kantýny, Pizzy Nuovy a dalších podniků Ambiente. Novinkou v sortimentu jsou populární jídla zavařená do sklenic. Svíčkovou, guláš, dršťovku, omáčku amatriciana, veverku na víně a další oblíbené pokrmy stačí jen ohřát a doplnit přílohou.

Rádi nakupujete na Rohlíku? Pod záložkou Ambiente teď máte pěkně pohromadě veškeré produkty a jídla z Ambiente. Jsou rozděleny do sedmi sekcí: bistro, cukrárna, maso, nápoje, pekárna, uzeniny + lahůdky a trvanlivé výrobky.

Najdete tam sladkosti z cukrárny Myšák, uzeniny a maso z Našeho masa, chleba z Esky i další nezbytnosti do kuchyně, jako jsou třeba okurky, hořčice a kečup vyrobené podle naší vlastní receptury.

Naše produkty se na Rohlíku prodávají už dlouho, ale samostatná záložka, která usnadní vyhledávání, je novinkou. „Zaslouží si ji nejen naše podniky, ale i zákazníci. Pro nás je to zviditelnění ve sféře retailu a onlinu, u zákazníka jde o komfort při nakupování a snazší vyhledávání,“ říká retail manažerka Ambiente Petra Roulland.

Ohřát a servírovat

Novinkou na Rohlíku jsou trvanlivé produkty, které se pro Ambiente připravují v Jenči za Prahou v Akonzervě. Jde o populární jídla z vybraných provozů Ambiente – jsou konzervovaná ve sklenicích a mají dlouhou spotřební lhůtu.

„Zavařujeme hotová jídla podle receptur z našich podniků – například rajskou a svíčkovou z Lokálů, veverku na víně z Kuchyně nebo trhané hovězí z Kantýny. Podle Pizzy Nuovy připravujeme třeba boloňské a neapolské ragú,“ popisuje sortiment kuchař Lukáš Dráb.

Do jedné sklenice se vejdou dvě až tři porce. Některá jídla jsou koncentrovaná, proto se před ohřátím ředí vodou. „Bez problému vydrží minimálně půl roku. Konzervujeme je při více než 100 stupních a díky tomu můžeme zaručit, že ve sklenici nezůstanou žádné škodlivé mikroorganismy,“ doplňuje Lukáš. Pak už stačí jen přidat přílohu a servírovat. Tak dobrou chuť!

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.