Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Jan Červenka(28)

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Kulinář Jakuba Krotila

Posledního Kulináře tohoto roku připraví Jakub Krotil z Pasta Fresca. Čím překvapí členy kulinářského klubu?

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Kulinář Jiřího Matějky

V úterý 24. a ve středu 25. září proběhne v Esce sladká kulinářská akce. Na co si můžete dělat chutě?

Obrázek
  • Osobnosti gastronomie

Stala se nejmladší manažerkou v Ambiente. Komu by načepovala Birell?

Seznamte se s Terezou Mayerovou z plzeňského Lokálu Pod Divadlem – nejmladší generální manažerkou v Ambiente.

Obrázek
  • Gastro výlety

Na výletě za jídlem: 6+1 zájezdních hostinců a hospůdek

Výletní místa, kde se navíc skvěle najíte. Pro tyhle máme zvláštní slabost.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Kulinář Štěpána Kubáta

Ve středu 7. a ve čtvrtek 8. srpna proběhne v Café Savoy další kulinářská akce. Na co si můžete dělat chutě?

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Kulinář Jakuba Nováka

Jakub Novák z Lokálu U Bílé kuželky si připravil letní kulinářskou akci. Co bude vařit?

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Kulinář Martina Maliny

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Kulinář Kateřiny Jakusové

Kateřina Jakusová z Esky si připravila jarní kulinářskou akci. Jaká byla její cesta až na pozici zástupkyně šéfkuchaře?