Co se děje v gastruNa Letné otevřela nová Eska. Nabídne pečivo s sebou a produkty na domácí vařeníPražskou Letnou provoněl český chleba z pece na dřevo pekárny Eska. MMVnitřnostiRecepty s masemKuřecí, kachní i hovězí. Srdíčka třikrát jinak podle šéfkuchařů z AmbienteV kuchyni bývají často přehlížené, pokud se ale správně připraví, dokážou překvapit jemností i výraznou chutí. ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku. Kam v PrazeKam v Praze vyrazit na svatomartinskou husu? V Ambiente ochutnáte českou klasiku i v netradičním italském podáníVánoční obžerství už čeká za dveřmi, a tak je nejvyšší čas začít trénovat. Svatomartinské hody jsou skvělá příležitost! Co se děje v gastruŘeznictví Naše maso zavítá do Brna. Před Lokálem U Caipla nachystá oblíbené klasiky i ochutnávku masa z griluNaše maso rozšiřuje rozvoz do Brna! Na co se zákazníci můžou těšit, napoví pop-up v centru města. Co se děje v gastruUžijte si léto bez vaření s ikonickými jídly z Ambiente. Přibylo šest konzervovaných novinek!Ambiente rozšířilo sortiment jídel zavařených do sklenic.
Co se děje v gastruNa Letné otevřela nová Eska. Nabídne pečivo s sebou a produkty na domácí vařeníPražskou Letnou provoněl český chleba z pece na dřevo pekárny Eska.
MMVnitřnostiRecepty s masemKuřecí, kachní i hovězí. Srdíčka třikrát jinak podle šéfkuchařů z AmbienteV kuchyni bývají často přehlížené, pokud se ale správně připraví, dokážou překvapit jemností i výraznou chutí.
ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku.
Kam v PrazeKam v Praze vyrazit na svatomartinskou husu? V Ambiente ochutnáte českou klasiku i v netradičním italském podáníVánoční obžerství už čeká za dveřmi, a tak je nejvyšší čas začít trénovat. Svatomartinské hody jsou skvělá příležitost!
Co se děje v gastruŘeznictví Naše maso zavítá do Brna. Před Lokálem U Caipla nachystá oblíbené klasiky i ochutnávku masa z griluNaše maso rozšiřuje rozvoz do Brna! Na co se zákazníci můžou těšit, napoví pop-up v centru města.
Co se děje v gastruUžijte si léto bez vaření s ikonickými jídly z Ambiente. Přibylo šest konzervovaných novinek!Ambiente rozšířilo sortiment jídel zavařených do sklenic.