Kam v PrazeKam v Praze vyrazit na svatomartinskou husu? Vánoční obžerství už čeká za dveřmi, a tak je nejvyšší čas začít trénovat. Svatomartinské hody jsou skvělá příležitost! Co se děje v gastruŠtangl představuje nové podzimní menuRestaurace Štangl představuje podzimní menu plné sezónních chutí a nově i zkrácenou tříchodovou variantu. Co se děje v gastruNovinky ve skle: ovocné džemy, hovězí guláš i omáčka AmbienteS časem výletů a cestování Ambiente opět rozšiřuje svou nabídku jídel zavařených do sklenice. Co se děje v gastruUplynulo 30 let od otevření první restaurace AmbienteUž je to 30 let, co do první restaurace v Mánesově ulici Ambiente The Living Restaurant, zvané Máneska, vešel první host. VínoZákulisíAlchymie skla: Jak vznikla unikátní kolekce pro restauraci Štangl?Pro restauraci Štangl vznikla kolekce skla inspirovaná alchymií. Spojuje ruční výrobu sklárny Květná a design od studia Olgoj Chorchoj. Co se děje v gastruVe Štanglu se podávají snídaně. Nabízí jídla z těch nejlepší surovinDegustační restaurace Štangl v pražském Karlíně začala nabízet sobotní snídaně. Co se děje v gastruNa Letné otevřela nová Eska. Nabízí pečivo s sebou a produkty na domácí vařeníPražskou Letnou provoněl český chleba z pece na dřevo pekárny Eska. MMRecepty s masemVnitřnostiKuřecí, kachní i hovězí. Srdíčka třikrát jinak podle šéfkuchařů z AmbienteV kuchyni bývají často přehlížené, pokud se ale správně připraví, dokážou překvapit jemností i výraznou chutí.
Kam v PrazeKam v Praze vyrazit na svatomartinskou husu? Vánoční obžerství už čeká za dveřmi, a tak je nejvyšší čas začít trénovat. Svatomartinské hody jsou skvělá příležitost!
Co se děje v gastruŠtangl představuje nové podzimní menuRestaurace Štangl představuje podzimní menu plné sezónních chutí a nově i zkrácenou tříchodovou variantu.
Co se děje v gastruNovinky ve skle: ovocné džemy, hovězí guláš i omáčka AmbienteS časem výletů a cestování Ambiente opět rozšiřuje svou nabídku jídel zavařených do sklenice.
Co se děje v gastruUplynulo 30 let od otevření první restaurace AmbienteUž je to 30 let, co do první restaurace v Mánesově ulici Ambiente The Living Restaurant, zvané Máneska, vešel první host.
VínoZákulisíAlchymie skla: Jak vznikla unikátní kolekce pro restauraci Štangl?Pro restauraci Štangl vznikla kolekce skla inspirovaná alchymií. Spojuje ruční výrobu sklárny Květná a design od studia Olgoj Chorchoj.
Co se děje v gastruVe Štanglu se podávají snídaně. Nabízí jídla z těch nejlepší surovinDegustační restaurace Štangl v pražském Karlíně začala nabízet sobotní snídaně.
Co se děje v gastruNa Letné otevřela nová Eska. Nabízí pečivo s sebou a produkty na domácí vařeníPražskou Letnou provoněl český chleba z pece na dřevo pekárny Eska.
MMRecepty s masemVnitřnostiKuřecí, kachní i hovězí. Srdíčka třikrát jinak podle šéfkuchařů z AmbienteV kuchyni bývají často přehlížené, pokud se ale správně připraví, dokážou překvapit jemností i výraznou chutí.