Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Tereza Gastová(6)

Snídaňové menu v degustační restauraci Štangl
  • Co se děje v gastru

Ve Štanglu se podávají snídaně. Nabízí jídla z těch nejlepší surovin

Degustační restaurace Štangl v pražském Karlíně začala nabízet sobotní snídaně.

Eska Letná se nachází na rohu Malířské a Veletržní
  • Co se děje v gastru

Na Letné otevřela nová Eska. Nabízí pečivo s sebou a produkty na domácí vaření

Pražskou Letnou provoněl český chleba z pece na dřevo pekárny Eska.

  • M
  • M
Obrázek
  • Vnitřnosti
  • Recepty s masem

Kuřecí, kachní i hovězí. Srdíčka třikrát jinak podle šéfkuchařů z Ambiente

V kuchyni bývají často přehlížené, pokud se ale správně připraví, dokážou překvapit jemností i výraznou chutí.

Obrázek
  • Recepty

Bramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café Savoy

Na chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku.

Obrázek
  • Kam v Praze

Kam v Praze vyrazit na svatomartinskou husu? V Ambiente ochutnáte českou klasiku i v netradičním italském podání

Vánoční obžerství už čeká za dveřmi, a tak je nejvyšší čas začít trénovat. Svatomartinské hody jsou skvělá příležitost!

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Užijte si léto bez vaření s ikonickými jídly z Ambiente. Přibylo šest konzervovaných novinek!

Ambiente rozšířilo sortiment jídel zavařených do sklenic.