facebook
instagram

10 tipů na rychlý oběd v Praze

13. března 2022
Spěcháte a nemáte čas na dlouhý oběd? Máme pro vás deset tipů na místa, díky kterým se zvládnete najíst do půlhodinky. A záleží jen na vás, jestli zvolíte variantu „tady“, nebo si vystačíte s něčím malým do ruky!

Salátový bar v Pizze Nuova 

Parmská šunka, buvolí mozzarella, sýr Grana Padano nebo čerstvá rajčata. Obsluze jen řekněte, že si dáte „saláťák“, na nic nečekejte a naložte si na talíř italské uzeniny, sýry a saláty z antipasti bufetu. A klidně si můžete přidat!

View post on Instagram
 

Kantýna

Do Kantýny jen vejdete, vezmete si konzumačku, a u výdejního okénka vám na tác naloží, na co máte chuť. Nemusíte se ani zdržovat hledáním místa, jíst můžete i na stojáka. Pokud byste chtěli něco rychlého do ruky (třeba do vlaku), doporučujeme poručit si v řeznictví pastrami sendvič z hovězího srdce. Je šikovně zabalený v alobalu a chutná skvěle, i když vychladne. A přes týden najdete ve vitríně řeznictví i poctivé chlebíčky. 

View post on Instagram
 

Nikkei sushi a salátový bar v Brasileiru

Máte chuť na exotiku? Sushi, ústřice, salát z mořských plodů nebo krevety s mangem a chilli. Nejen to na vás čeká v saláťáku v Brasileiru U Zelené žáby. Když budete mít naspěch, za dvacet minut jste po jídle. A pokud ne, můžete posedět a jíst, co zmůžete – konzumace je neomezená. 

View post on Instagram
 

Naše maso

Kelímek vývaru, sekaná v housce nebo burger? Mňam! Pokud ale stále váháte, na co máte vlastně chuť, řezníci v Našem mase vám rádi poradí s výběrem. A jestli extrémně spěcháte, v Našem mase v Pasáži vám během minutky připraví párek v rohlíku. 

View post on Instagram
 

Trhané z Bufetu

Trhané maso s kaší a pečenou zeleninou ocení hlavně ti, kteří nemají chuť na fastfood. Stačí se jen rozhodnout, jestli si dáte spíš kuřecí, nebo hovězí. 

View post on Instagram
 

Hotovky v Lokále

Je libo holanďák s kaší nebo hovězí s rýží? Ať už jste v Lokále Nad Stromovkou, nebo v kterémkoli jiném, zaručeně si vyberete. Hotovky se v průběhu dne vyměňují, tak jak je hosté snědí, ale až do zavíračky je na menu vždycky něco teplého.

View post on Instagram
 

Grilled cheese sandwich s kimchi z Goodloku

Fermentované kimchi, sýr Mlynář, Eska chleba a kimchi majonéza, to je mimořádně lahodné spojení. Doporučujeme s fermentovaným čajem!

View post on Instagram
 

Calzone z Pane Nuovo

Calzone – pizzová kapsa je jako dělaná do ruky. V Pane Nuovo v přízemí Pizzy Nuovy ji mají upečenou dopředu, a buď si ji můžete vzít studenou, nebo vám ji ohřejí. Hodit se může i sladká tečka – koláč plný ovoce a tvarohu nebo plněná kobliha.

View post on Instagram
 

Sendvič z Esky

Sendvič z poctivého chleba plný sýra, Pražské šunky nebo pastrami sice svou cenou vzbuzuje diskuse, když si ale koupíte, uvidíte, že vám ještě kus zbude k večeři. 

View post on Instagram
 

Závitky v Bánh Mì Makers

Čerstvé rolky s krevetami, hovězím nebo vegetariánské s mangem potěší všechny, kteří by si dali rychlý a svěží oběd, po kterém jim nebude těžko. Doporučujeme jíst na místě, za chůze to moc nejde. 

View post on Instagram
 
ambiLogo

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.

Dále servírujeme