Teorie, tipy a trikyReceptyDokonalý vývar krok za krokem. Co do něj přidat a jak dlouho táhnout?Kuřecí i hovězí, tažený přes noc nebo jen několik hodin. Poradíme, jak připravit ten nejlepší vývar. Co se děje v gastruCo jsme servírovali v Ambiente v lednu? Narozeninové menu, novou mouku a něco na zahřátíHlavně, aby vám nebyla zima! Teorie, tipy a trikyJak skladovat potraviny: Co nepatří do lednice a čím si zjednodušit práci v kuchyni? Co se děje v gastruCo jsme servírovali v Ambiente v prosinci? Netradiční brunch, den řezníků nebo vaječňák z LokáluA odhalili jsme taky jednu horkou novinku, kterou pro vás pečeme. ReceptySilvestr bez práce? Připravte pohoštění, které stačí jen servírovatUžijte si poslední večer v roce bez zbytečné práce navíc. Pro inspiraciZásoby i nákup na poslední chvíli. Vybavte se na Vánoce s Ambiente Průvodce podniky Ambiente, který vám pomůže vybavit spíž i domácí bar. Sladké pečeníKam v PrazeVánočka, rohlíčky i linecké. Kam letos vyrazit pro vánoční cukroví?Seznam míst, který se hodí, když nestíháte péct. Co se děje v gastruCo jsme servírovali v Ambiente v listopadu: husy, dárkové poukázky a dvacetiny Café SavoyListopadové novinky a významné události, o kterých byste měli vědět.
Teorie, tipy a trikyReceptyDokonalý vývar krok za krokem. Co do něj přidat a jak dlouho táhnout?Kuřecí i hovězí, tažený přes noc nebo jen několik hodin. Poradíme, jak připravit ten nejlepší vývar.
Co se děje v gastruCo jsme servírovali v Ambiente v lednu? Narozeninové menu, novou mouku a něco na zahřátíHlavně, aby vám nebyla zima!
Teorie, tipy a trikyJak skladovat potraviny: Co nepatří do lednice a čím si zjednodušit práci v kuchyni?
Co se děje v gastruCo jsme servírovali v Ambiente v prosinci? Netradiční brunch, den řezníků nebo vaječňák z LokáluA odhalili jsme taky jednu horkou novinku, kterou pro vás pečeme.
ReceptySilvestr bez práce? Připravte pohoštění, které stačí jen servírovatUžijte si poslední večer v roce bez zbytečné práce navíc.
Pro inspiraciZásoby i nákup na poslední chvíli. Vybavte se na Vánoce s Ambiente Průvodce podniky Ambiente, který vám pomůže vybavit spíž i domácí bar.
Sladké pečeníKam v PrazeVánočka, rohlíčky i linecké. Kam letos vyrazit pro vánoční cukroví?Seznam míst, který se hodí, když nestíháte péct.
Co se děje v gastruCo jsme servírovali v Ambiente v listopadu: husy, dárkové poukázky a dvacetiny Café SavoyListopadové novinky a významné události, o kterých byste měli vědět.