Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Anna Basiková(59)

Obrázek
  • Dochucování

Dochucování jídel pro začátečníky i pokročilé

Jak dochutit pokrm, aby byly všechny chutě výrazné a vyvážené?

Hrnce v kuchyni, vybavení kuchyně
  • Teorie, tipy a triky

Jak a čím si vybavit kuchyň

Chcete se pustit do vaření a otáčet se v kuchyni jako profík, ale chybí vám základní vybavení?

Menu z restaurace Kuchyň na Pražském hradě.
  • Kam v Praze

74 tipů, kde se v Praze dobře najíst: restaurace, kavárny a pekárny

Gastro průvodce Prahou – kam na snídani, oběd a skvělou večeři?

Nově otevřená pekárna Eska na Letné.
  • Kam v Praze

Nově otevřené pekárny v Praze

Kam v Praze pro pečivo? Vyzkoušejte tyhle nové řemeslné pekárny.

Obrázek
  • Recepty
  • Teorie, tipy a triky

Od základů pro profesionální tipy: Jak se naučit skvělé omáčky?

Vyznejte se v základním rozdělení a naučte se připravovat omáčky jako profesionální kuchaři.

Obrázek
  • Teorie, tipy a triky
  • Recepty

Dokonalý vývar krok za krokem. Co do něj přidat a jak dlouho táhnout?

Kuřecí i hovězí, tažený přes noc nebo jen několik hodin. Poradíme, jak připravit ten nejlepší vývar.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Co jsme servírovali v Ambiente v lednu? Narozeninové menu, novou mouku a něco na zahřátí

Hlavně, aby vám nebyla zima!

Obrázek
  • Teorie, tipy a triky

Jak skladovat potraviny: Co nepatří do lednice a čím si zjednodušit práci v kuchyni?

Ultimátní průvodce do každé domácnosti.