Medium rare Vánoce aneb Čím obdarovat milovníky masa
Poukázka do Umu
Dárková poukázka na kulinářský kurz do pražského centra Um je pod stromečkem sázka na jistotu. Pro masaře doporučujeme kurzy s hlavním řezníkem Ambiente Fandou Kšánou. Na kurzu Čestr a přeštík se obdarovaný naučí všechny kuchařské evergreeny z masa těchto českých plemen. Steaky, carpaccio, tatarák – a k tomu několik omáček a příloh.
Ambi poukázka i do Našeho masa!
Dalším příhodným obálkovým dárkem je karta nabitá na libovolnou hodnotu. Uplatnit ji můžete ve všech restauracích Ambiente. Na maso doporučujeme hlavně Kantýnu, Čestr, U Kalendů, Brasileiro – a samozřejmě řeznictví Naše maso, kde si kromě lahůdek z teplého pultu rovnou nakoupíte i domů.
Večeře od řezníka
Po covidové pauze Naše maso opět rozjelo oblíbené Večeře od řezníka. Na jeden večer se spustí velký stůl, který v řeznictví přes den visí u stropu, a bude se servírovat velkolepá večeře, při které ochutnáte maso všech úprav i řeznické podpultovky a rarity. Jak Večeři od kosti pořídit, zjistíte zde.
Večeře od kosti
Obdarujte rodinu jedním velkým zážitkem plným toho nejlepšího masa z Kantýny! Večeři od kosti nyní koupíte jako komplet zážitek o deseti chodech pro šest osob. Všechny informace najdete tady.
Nože z Našeho masa
Každý, kdo někdy doma připravoval steak, ví, že bez dobrého nože se neobejde! Nože, na které nedají dopustit řezníci a kuchaři, koupíte v e-shopu Našeho masa.
Pánev a nádobí Fabini
Nádobí značky Fabini byste našli ve všech kuchyních Ambiente. Hrnce, rendlíky, a hlavně pánve na steaky toho vydrží opravdu hodně a vyplatí se do nich investovat. Pod stromečkem zaručeně potěší každého kulinářského fajnšmekra.
Dárková krabice z Našeho masa
Do bedýnky v Našem mase zabalili pět masových specialit v konzervě, sušené maso jerky, kampotský pepř a „must have“ pro přípravu steaků – maldonskou sůl. K objednání v e-shopu Našeho masa.
Talíře z Našeho masa s tematickým obrázkem
Kdo by se nechtěl projíst k dalšímu steaku na talíři! Originální porcelánové talíře z Dubí s ilustrací steaku, mlýnku na maso, přeštíka, čestru a spol. mají na eshopu Jídlo a radost nebo v Klubu Ambiente.
Kuchařské a řeznické knihy
V e-shopu Našeho masa, Jídlo a radost nebo v Klubu Ambiente pořídíte nejrůznější knihy o řeznickém řemesle a technikách, ale také klasické kuchařské knihy s tipy, jak připravit dokonalý steak.
Pražská šunka
Celá kýta Pražské šunky pod stromečkem? Takový dárek se jen tak nevidí! O svátcích navíc budete mít dostatek času (a návštěv!) na to, abyste ji společně celou spořádali. Tipy, jak tuhle delikatesu uchovávat a podávat, najdete na stránkách Našeho masa.
Oběd pro dalšího
Lidé bez domova nebo v tíživé sociální situaci si o mase mohou často nechat jen zdát. Splňte jim sen a darujte jim teplé jídlo v Lokále, Café Savoy, Esce nebo Pizze Nuova. Poukázky na oběd putují do neziskovek, které pomáhají lidem bez domova, samoživitelkám a seniorům.
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.