Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Klára Kvitová(252)

V Kuchyni na Hradě používají Querko k zjednodušení obsluhy na zahrádce.
  • Práce v gastru

4 aplikace, které usnadňují práci v gastru

Gastro aplikace, které zjednoduší komunikaci v týmu, rezervace i placení účtů!

Generální manažerka Esky Katka Hollmanová
  • Práce v gastru
  • Osobnosti gastronomie

Katka Hollmannová z Esky: Improvizace je základ úspěchu

Jak se z brigádnice ve stánku stala generální manažerka pekárny na Letné?

  • N
  • N
Akademii pro sous-chefy vytvořila kreativní šéfkuchařka Jana Jelič
  • Práce v gastru
  • Vzděláváme se

Ambiente spustilo akademii pro zástupce šéfkuchařů

Co všechno musí umět zástupci šéfkuchařů, aby restaurace dobře fungovala?

Odepisovat na reakce hostů, to se musí umět!
  • Práce v gastru

9 tipů, jak v gastru reagovat na online recenze

Máme pro vás návod, který vám ušetří horké chvilky při formulaci odpovědí na kritiku hostů na webu.

Cukrářovy rondony musí být stejně bílé jako jeho těsto na pusinky.
  • Práce v gastru

6 tipů, jak se starat o rondony

Bílý rondon je jako bílý talíř – čistý vypadá vždycky nejlíp! Jak ho správně prát?

  • N
  • N
Obrázek
  • Práce v gastru
  • Vzděláváme se

Kreativní šéfkuchař František Skopec: 5 věcí, které jsem se naučil v michelinské restauraci Jan

Pracovat méně, a přitom více! Jde to?

Obrázek
  • Práce v gastru
  • Osobnosti gastronomie

Potřebuju týmové hráče. Stěhování na Moravu byla příjemná nutnost, říká Petr Opálka z Lokálu U Caipla

Proč mu stálo za to překopat si kvůli Lokálu celý život?

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Eska na Letné: Kdy otevře a v čem bude jiná než ta karlínská?

Osvědčené poklady z pece na dřevo i nečekaná překvapení!