NNPráce v gastruVzděláváme seKreativní šéfkuchař František Skopec: 5 věcí, které jsem se naučil v michelinské restauraci JanPracovat méně, a přitom více! Jde to? Práce v gastruOsobnosti gastronomiePotřebuju k sobě lidi, kteří mají týmového ducha. Stěhování na Moravu byla příjemná nutnost, říká Petr Opálka, generální manažer Lokálu U CaiplaProč mu stálo za to překopat si kvůli Lokálu celý život? Co se děje v gastruEska na Letné: Kdy otevře a v čem bude jiná než ta karlínská?Osvědčené poklady z pece na dřevo i nečekaná překvapení! Práce v gastruJak se nezbláznit ve vánočním provozu? Myslete dopředu a zjednodušte nabídku Co se děje v gastruMasker podruhé navrhl design dárkových poukázek pro Ambiente. Jaké novinky vánoční kampaň představí?Příležitost pro sběratelé i náročné zákazníky! Všem udělají radost bonusové karty! Pro inspiraciCafé Savoy se před 20 lety stalo první českou restaurací Ambiente. Znáte jejich ikonická jídla?Jak Savoy ke šnekům a vídeňskému řízku přišel. MMHovězí z čestruRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni! MMGastro výletyZe života řezníkůNa výletě za Dariem Cecchinim: Kam v Itálii vyrazit za dobrým masem?Na tržnici, do trattorií, ale hlavně za řeznickou legendou do Panzana!
NNPráce v gastruVzděláváme seKreativní šéfkuchař František Skopec: 5 věcí, které jsem se naučil v michelinské restauraci JanPracovat méně, a přitom více! Jde to?
Práce v gastruOsobnosti gastronomiePotřebuju k sobě lidi, kteří mají týmového ducha. Stěhování na Moravu byla příjemná nutnost, říká Petr Opálka, generální manažer Lokálu U CaiplaProč mu stálo za to překopat si kvůli Lokálu celý život?
Co se děje v gastruEska na Letné: Kdy otevře a v čem bude jiná než ta karlínská?Osvědčené poklady z pece na dřevo i nečekaná překvapení!
Co se děje v gastruMasker podruhé navrhl design dárkových poukázek pro Ambiente. Jaké novinky vánoční kampaň představí?Příležitost pro sběratelé i náročné zákazníky! Všem udělají radost bonusové karty!
Pro inspiraciCafé Savoy se před 20 lety stalo první českou restaurací Ambiente. Znáte jejich ikonická jídla?Jak Savoy ke šnekům a vídeňskému řízku přišel.
MMHovězí z čestruRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni!
MMGastro výletyZe života řezníkůNa výletě za Dariem Cecchinim: Kam v Itálii vyrazit za dobrým masem?Na tržnici, do trattorií, ale hlavně za řeznickou legendou do Panzana!