Oběd za pár minut
Práce i výuka dětí z domova zabírají spoustu energie a času, který pak nezbývá na vymýšlení a přípravu sofistikovaného oběda. V restauracích proto našli řešení! Předchystali vám nejen klasické hotovky a řízky, ale taky chlazenou pizzu k dopečení, balíčky ingrediencí a kvalitní polotovary, které vám ušetří práci a dopřejí víc klidu nejen v poledne. Na co máte chuť?
Hotovky do lednice
Šokově zachlazená jídla vydrží v lednici několik dní a ohřát je zvládnou i děti. Restaurace Kuchyň nabízí své největší hity – koprovku, veverku na víně či knedlíky plněné uzeným, nově se však hotovky do lednice vaří i v karlínské Esce nebo v Našem mase. Ve všech třech podnicích si můžete balíčky vyzvednout sami, nebo vám je doveze Liftago.
Oběd na zítra
Zítřejší oběd za vás vyřeší karlínský Bufet. Stačí, když odpoledne po práci zakliknete, v kolik hodin chcete zítra jíst. Výběr můžete nechat na kuchařích, nebo jim vzkázat, jestli máte spíš chuť na něco smaženého, trhaného, anebo grilovaného. Pro oběd se následující den zastavte osobně, nebo vám ho doručí kurýr.
Pizza jako z ristorante
V Pizze Nuově se předpéká a balí pizza, kterou si během pár minut dopečete v troubě. Jednoduché, rychlé – a geniálně dobré! K vyzvednutí či k rozvozu každý den po poledni.
Osmažit a jíst
Holandský řízek z Kantýny je legenda, která sice vyžaduje trochu času, ale za to vám na talíři zajistí skvostný zážitek. V kuchyni mají připravené namleté a obalené řízky, které doma hodíte na pánev a pak necháte dojít v troubě. Trvá to zhruba 30 minut – aspoň si mezitím v klidu uvaříte brambory jako přílohu.
Doma šéfkuchařem
Cannelloni s masovým ragú, špagety carbonara nebo těstoviny aglio olio jako z Pasta Fresca vytvoříte doma raz dva, a to z ingrediencí, které pro vás poskládali kuchaři z Celetné. Do Itálie vás přenesou i jejich balíčky s proseccem, ale o tom zase příště.
Víkendová hostina
Vařit nemusíte ani o víkendu – v Lokále U Bílé kuželky totiž pořádají zabijačku! Už dnes si můžete objednat tradiční hody pro celou rodinu, mix zabijačkových specialit pro dva nebo výslužku na ochutnání, včetně tankové Plzně.
Na snídani i ke svačině
Čerstvé pečivo – ať už chleba, nebo něco sladkého – pečou každý den v Café Savoy, Esce a Pane Nuovo. Doporučujeme pro něj poslat děti, ať se trochu provětrají.
Chuť na sladké
Co takhle domácí štrúdl nebo třeba perníčky? Těsta a polevy koupíte v Myšákovi a pak si doma užijete tu voňavější a kreativnější část práce.
Ambiente doma
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.