NNVzděláváme seCo přináší Japonsko české gastronomiiJaponsko už desítky let ovlivňuje celosvětovou gastronomickou scénu. Jak se jeho kultura dotýká české kuchyně – a čím nepřestává fascinovat? NNGastro výletyStředoevropská kuchyněBudapešť na talíři: Jak se v Maďarsku vaří minulost i budoucnostJak se v Budapešti prezentuje maďarská kuchyně a v čem spočívá inovace, když dojde na guláš? Teorie, tipy a trikyBezpečnost v kuchyniCo znamená obezřetnost v kuchyni a jak předejít zranění? NNStředoevropská kuchyněCo je středoevropská kuchyně?Česká kuchyně je jedním z pilířů středoevropské gastronomie, a přece si uchovává autenticitu. Osobnosti gastronomiePráce v gastruOd matematiky do michelinské restaurace. Kdo je Daniel Juráš?Kudy vedla jeho cesta do Ambiente? Přes Londýn a Faerské ostrovy. ReceptyRecept na houskový knedlík s vekouHouskový knedlík nesmí chybět k žádné omáčce. Zkuste recept na kynutý knedlík s vekou. Práce v gastru7+1 věcí, bez kterých se kuchař neobejdeChystáte se první směnu do kuchyně? Víme, co byste si měli vzít s sebou! NNVzděláváme seSeminář Ke kořenům: Jak probíhá tradiční zabijačka?Jak to chodí na tradiční vesnické zabijačce? Reportáž z kurzu Ke kořenům.
NNVzděláváme seCo přináší Japonsko české gastronomiiJaponsko už desítky let ovlivňuje celosvětovou gastronomickou scénu. Jak se jeho kultura dotýká české kuchyně – a čím nepřestává fascinovat?
NNGastro výletyStředoevropská kuchyněBudapešť na talíři: Jak se v Maďarsku vaří minulost i budoucnostJak se v Budapešti prezentuje maďarská kuchyně a v čem spočívá inovace, když dojde na guláš?
NNStředoevropská kuchyněCo je středoevropská kuchyně?Česká kuchyně je jedním z pilířů středoevropské gastronomie, a přece si uchovává autenticitu.
Osobnosti gastronomiePráce v gastruOd matematiky do michelinské restaurace. Kdo je Daniel Juráš?Kudy vedla jeho cesta do Ambiente? Přes Londýn a Faerské ostrovy.
ReceptyRecept na houskový knedlík s vekouHouskový knedlík nesmí chybět k žádné omáčce. Zkuste recept na kynutý knedlík s vekou.
Práce v gastru7+1 věcí, bez kterých se kuchař neobejdeChystáte se první směnu do kuchyně? Víme, co byste si měli vzít s sebou!
NNVzděláváme seSeminář Ke kořenům: Jak probíhá tradiční zabijačka?Jak to chodí na tradiční vesnické zabijačce? Reportáž z kurzu Ke kořenům.