Řezníci na Instagramu aneb Koho sledovat, když milujete maso
Amaso: Záruka kvalitního masa
Dario Checchini
Italský rod Cecchini se řezničině věnuje už po osm generací. Sám Dario tráví ve svém obchodě v italském Chianti každý den už čtyřicet let, a teď se o své zkušenosti i zážitky dělí na Instagramu s celým světem.
Vlasta Lacina
Jeden ze služebně nejstarších a nejrespektovanějších kuchařů v Ambiente. V posledních letech je tak trochu i řezník – šéfuje totiž Amasu, společnosti, která dodává české hovězí a vepřové do Našeho masa i restaurací. Zrovna teď můžete sledovat novinky z nové výrobny Amasa.
František Kšána
Povolání řezník má v genech. Kariéru zahájil v obchodě svého tatínka na pražském Břevnově. Teď jako největší srdcař Našeho masa svou výřečností zaujme každého, kdo pasáží v Dlouhé prochází.
Salt Bae
Turek Nusret Gökçe se proslavil velmi originální technikou nasolování masa. Někde za metou pěti milionů followerů začal steaky prokládat posilovnou. A už je na devíti!
Paul Day
Řeznictví The Real Meat Society a restaurace Sansho a Maso a kobliha. To všechno má v Praze na svědomí řezník a šéfkuchař v jednom Paul Day. Jeho Instagram je až na výjimky výhradně masovou záležitostí.
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.