Co se děje v gastruSekaná 46. týdenPoslední Sekaná nabídne patentovaný výčep, ředitele fermentace a memoár Davida Changa Co se děje v gastruSekaná 44. týdenDokument o Anthonym Bourdainovi z dílny HBO a CNN, rozhovor s personalistkou Ambiente a jedno důležité hygienické pravidlo Co se děje v gastruSekaná 42. týdenSpolumajitelé Ambiente, David Chang na Netflixu a nejnudnější oběd na světě Co se děje v gastruSekaná 40. týdenMedaile pro Pavla Tvaroha, Zase spolu a velká kauza jménem Cheddar-GateSekaná 38. týdenPoslední Emmy pro Anthonyho Bourdaina, vzpomínka na nejpůsobivější restauraci světa a roznášková služba přímo z mikrovlnky. Co se děje v gastruSekaná 36. týdenAbsint pro dobrou věc, zavřené podniky Ambiente a veganské kuře od KFC. Co se děje v gastruSekaná 34. týden20 let slávy Jamieho Olivera, tuna zmrzliny denně a 10 cenných rad, jak nevyhořet. Co se děje v gastruSekaná 32. týdenRozchod roku, (ne)ekologická brčka a rozhovor s Janem Hartwigem.
Co se děje v gastruSekaná 46. týdenPoslední Sekaná nabídne patentovaný výčep, ředitele fermentace a memoár Davida Changa
Co se děje v gastruSekaná 44. týdenDokument o Anthonym Bourdainovi z dílny HBO a CNN, rozhovor s personalistkou Ambiente a jedno důležité hygienické pravidlo
Co se děje v gastruSekaná 42. týdenSpolumajitelé Ambiente, David Chang na Netflixu a nejnudnější oběd na světě
Co se děje v gastruSekaná 40. týdenMedaile pro Pavla Tvaroha, Zase spolu a velká kauza jménem Cheddar-Gate
Sekaná 38. týdenPoslední Emmy pro Anthonyho Bourdaina, vzpomínka na nejpůsobivější restauraci světa a roznášková služba přímo z mikrovlnky.
Co se děje v gastruSekaná 36. týdenAbsint pro dobrou věc, zavřené podniky Ambiente a veganské kuře od KFC.
Co se děje v gastruSekaná 34. týden20 let slávy Jamieho Olivera, tuna zmrzliny denně a 10 cenných rad, jak nevyhořet.