Tatarák z Kantýny
Nechte vyznít přirozenou chuť masa a doprovoďte ho jen několika základními surovinami. Zkuste tatarák namíchat z hovězího zadního, tak jak to dělají v Kantýně.
Tatarák z Kantýny
- 1 kg hovězího zadního (vrchní nebo spodní šál), koupíte v Kantýně nebo Našem mase
- 12 g drceného zeleného pepře
- 60 g nadrobno nasekané šalotky
- 30 ml zastudena lisovaného slunečnicového oleje
- 5 žloutků nastrouhanou kůru z ½ citronu špetku soli řeřichu, stroužek česneku a topinky k podávání
Postup: Maso nahrubo umelte. Smíchejte ho s ostatními surovinami, ozdobte řeřichou a podávejte s topinkami a stroužkem česneku
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.