facebook
instagram

Nechat vyznít chuť masa. Připravte si tatarák z Kantýny

22. května 2018
Foto: Jakub Dohnálek
Nechte vyznít přirozenou chuť masa a doprovoďte ho jen několika základními surovinami. Zkuste tatarák namíchat z hovězího zadního, tak jak to dělají v Kantýně.

Vzhůru pro kvalitní maso

Hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle vlastních receptur. Řeznictví Naše maso je chrámem pro všechny, kteří touží po kvalitním masu ze zvířat tuzemských chovatelů. A pokud nemůžete do prodejny v Dlouhé ulici, nakupte na e-shopu Naše maso.
Nakoupím online!

Tatarák z Kantýny

  • 1 kg hovězího zadního (vrchní nebo spodní šál), koupíte v Kantýně nebo Našem mase
  • 12 g drceného zeleného pepře
  • 60 g nadrobno nasekané šalotky
  • 30 ml zastudena lisovaného slunečnicového oleje
  • 5 žloutků nastrouhanou kůru z ½ citronu špetku soli řeřichu, stroužek česneku a topinky k podávání

Postup:

Maso nahrubo umelte. Smíchejte ho s ostatními surovinami, ozdobte řeřichou a podávejte s topinkami a stroužkem česneku

ambiLogo

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.

Dále servírujeme