VínoTip sommeliera z Čestru: Barolo k vysoké roštěné, moravskou Frankovku ke květové špičceVinné párování pro velké i příležitostné masaře.VínoJak si objednat víno: Praktický návod pro začátečníky i pokročiléNa co se ptá host a na co sommelier?VínoSvěží a energická vína, se kterými si prodloužíte létoVýběr someliérů AmbientePPVínoKam v PrazeOchutnat a nasát informace. Kam v Praze na degustaci vínaVíte, čí víno pijete?NNVínoVzděláváme seSommelieři z Ambiente v Londýně: cesta za víny z Nového světa, které v Česku neochutnáteCo všechno lze zažít a ochutnat v Londýně za dva dny?PPVínoKam v PrazeNa sklenku i pro lahev. Kam v Praze zajít na naturální víno?Vinná procházka pražskými čtvrtěmi.VínoPráce v gastru11 věcí, které jste možná nevěděli o práci sommelieraO tom, že bílé rukavičky a nos nahoru jsou už dávno passé.PPVínoKam v PrazeVíno s sebou? V těchto pražských vinotékách vás překvapí pestrým výběrem i kvalitouPotřebujete lahev dobrého vína? Račte vstoupit do těchto vyhlášených vinoték.
VínoTip sommeliera z Čestru: Barolo k vysoké roštěné, moravskou Frankovku ke květové špičceVinné párování pro velké i příležitostné masaře.
VínoJak si objednat víno: Praktický návod pro začátečníky i pokročiléNa co se ptá host a na co sommelier?
NNVínoVzděláváme seSommelieři z Ambiente v Londýně: cesta za víny z Nového světa, které v Česku neochutnáteCo všechno lze zažít a ochutnat v Londýně za dva dny?
PPVínoKam v PrazeNa sklenku i pro lahev. Kam v Praze zajít na naturální víno?Vinná procházka pražskými čtvrtěmi.
VínoPráce v gastru11 věcí, které jste možná nevěděli o práci sommelieraO tom, že bílé rukavičky a nos nahoru jsou už dávno passé.
PPVínoKam v PrazeVíno s sebou? V těchto pražských vinotékách vás překvapí pestrým výběrem i kvalitouPotřebujete lahev dobrého vína? Račte vstoupit do těchto vyhlášených vinoték.