VínoNevařit, ohřát. Připravte si svařák s kandovanou citrusovou kůrouHorký adventní nápoj posunutý o level výš.VínoTip sommeliera z Čestru: Barolo k vysoké roštěné, moravskou Frankovku ke květové špičceVinné párování pro velké i příležitostné masaře.VínoJak si objednat víno: Praktický návod pro začátečníky i pokročiléNa co se ptá host a na co sommelier?VínoSvěží a energická vína, se kterými si prodloužíte létoVýběr someliérů AmbienteKam v PrazeVínoOchutnat a nasát informace. Kam v Praze na degustaci vínaVíte, čí víno pijete?NNVínoVzděláváme seSommelieři z Ambiente v Londýně: cesta za víny z Nového světa, které v Česku neochutnáteCo všechno lze zažít a ochutnat v Londýně za dva dny?Kam v PrazeVínoNa sklenku i pro lahev. Kam v Praze zajít na naturální víno?Vinná procházka pražskými čtvrtěmi.Práce v gastruVíno11 věcí, které jste možná nevěděli o práci sommelieraO tom, že bílé rukavičky a nos nahoru jsou už dávno passé.
VínoNevařit, ohřát. Připravte si svařák s kandovanou citrusovou kůrouHorký adventní nápoj posunutý o level výš.
VínoTip sommeliera z Čestru: Barolo k vysoké roštěné, moravskou Frankovku ke květové špičceVinné párování pro velké i příležitostné masaře.
VínoJak si objednat víno: Praktický návod pro začátečníky i pokročiléNa co se ptá host a na co sommelier?
NNVínoVzděláváme seSommelieři z Ambiente v Londýně: cesta za víny z Nového světa, které v Česku neochutnáteCo všechno lze zažít a ochutnat v Londýně za dva dny?
Kam v PrazeVínoNa sklenku i pro lahev. Kam v Praze zajít na naturální víno?Vinná procházka pražskými čtvrtěmi.
Práce v gastruVíno11 věcí, které jste možná nevěděli o práci sommelieraO tom, že bílé rukavičky a nos nahoru jsou už dávno passé.