NNVzděláváme seOsobnosti gastronomieMichelinský šéfkuchař Jan Hartwig na besedě v PrazeAmbiente zve na jedinečnou besedu s Janem Hartwigem – legendou německé gastronomie a zakladatelem mnichovské restaurace JAN. NNVzděláváme seInovace a výzkumCesta Ambiente a Nordbeans za kávou do GuatemalyLidé z Ambiente a Nordbeans vyrazili do Guatemaly, kde poznávali proces pěstování výběrové kávy z farmy až do šálku. MMZe života řezníkůGastro výletyŘezníkův průvodce po PařížiNazdobené pulty a masné výrobky, teriny, rotisserie. Během návštěvy Paříže zkuste jeden z tipů, který přivezli řezníci Ambiente. SurovinyReceptyKvěten na talíři podle šéfkuchaře Martina ŠtanglaV květnu v kuchyni využijte třeba medvědí česnek, libeček nebo kačenky a čirůvky. NNStředoevropská kuchyněReceptyDevítka neboli tradiční česká polévka z devatera bylinNa přípravu devítky nebo také devítibylinné polévky se používá třeba pampeliška, medvědí česnek, kopřiva, řebříček, jitrocel nebo řeřicha. Teorie, tipy a trikySladká snídaně i málo bílkovin. Jak napravit nejčastější chyby v jídle?Tipy odborníků na vyváženou stravu a nápravu nejčastějších přešlapů. NNVzděláváme sePro inspiraciCo se čte v UMu: kuchařky, próza, filosofie i historieProlistujte si oblíbené knihy kreativních šéfkuchařů a head baristů. NNStředoevropská kuchyněVzděláváme seKe kořenům: Vzdělávací seminář pro profíky, kteří chtějí znát suroviny do hloubkyGastronomie nezačíná u receptů, ale u surovin.
NNVzděláváme seOsobnosti gastronomieMichelinský šéfkuchař Jan Hartwig na besedě v PrazeAmbiente zve na jedinečnou besedu s Janem Hartwigem – legendou německé gastronomie a zakladatelem mnichovské restaurace JAN.
NNVzděláváme seInovace a výzkumCesta Ambiente a Nordbeans za kávou do GuatemalyLidé z Ambiente a Nordbeans vyrazili do Guatemaly, kde poznávali proces pěstování výběrové kávy z farmy až do šálku.
MMZe života řezníkůGastro výletyŘezníkův průvodce po PařížiNazdobené pulty a masné výrobky, teriny, rotisserie. Během návštěvy Paříže zkuste jeden z tipů, který přivezli řezníci Ambiente.
SurovinyReceptyKvěten na talíři podle šéfkuchaře Martina ŠtanglaV květnu v kuchyni využijte třeba medvědí česnek, libeček nebo kačenky a čirůvky.
NNStředoevropská kuchyněReceptyDevítka neboli tradiční česká polévka z devatera bylinNa přípravu devítky nebo také devítibylinné polévky se používá třeba pampeliška, medvědí česnek, kopřiva, řebříček, jitrocel nebo řeřicha.
Teorie, tipy a trikySladká snídaně i málo bílkovin. Jak napravit nejčastější chyby v jídle?Tipy odborníků na vyváženou stravu a nápravu nejčastějších přešlapů.
NNVzděláváme sePro inspiraciCo se čte v UMu: kuchařky, próza, filosofie i historieProlistujte si oblíbené knihy kreativních šéfkuchařů a head baristů.
NNStředoevropská kuchyněVzděláváme seKe kořenům: Vzdělávací seminář pro profíky, kteří chtějí znát suroviny do hloubkyGastronomie nezačíná u receptů, ale u surovin.