NNVzděláváme seKe kořenům: Vzdělávací seminář pro profíky, kteří chtějí znát suroviny do hloubkyGastronomie nezačíná u receptů, ale u surovin.NNVzděláváme seUM na cestě za poznáním: Jak vznikl manifest nordické kuchyně a jak se na severu vzdělává v gastru?Co si generální manažerka UMu Jana Slabá přivezla z Kodaně? Inspiraci pro fungování kulinářských institucí a také podporu.NNVzděláváme seCo se děje v gastruRodinné recepty, vlastní kuchařka a příprava slavnosti. Tak vypadá pilotní projekt gastrovýchovy pro základní školyJak by mohlo probíhat vzdělávání o gastronomii na základních školách?NNCo se děje v gastruCo se děje v UMuSpousta cest za inspirací, lepší mouka i nové kurzy pro veřejnost. Co přinesl uplynulý rok v UMu a co dalšího se plánuje?Hoříte pro gastronomii? Pak jste v UMu na správné adrese. Vzdělávací centrum připravilo bohatou nabídku kurzů pro veřejnost.NNCo se děje v UMuCo se děje v gastruLze techniky vaření přenést i na nádobí? Odpověď hledá mladý designér ve svých produktech, které ukáže na pop-upu s AmbientePředstavujeme vám projekt Cooking The Craft.NNCo se děje v gastruVzděláváme seVzájemná inspirace a propojování generací. V UMu se setkali kuchaři Staré gardy a AmbienteCo může vzniknou propojením kuchařů Ambiente se Starou gardou? První vlaštovkou je pop-up Ozvěny.NNCo se děje v gastruCo se děje v UMuVlastní okurky, lepší mouka i kurzy pro veřejnost. Vzdělávací centrum UM slaví a chystá spoustu novinekProstor pro školení, inovace a vzdělávání chystá v novém školním spoustu novinek. Nahlédněte pod pokličku vzdělávacího centra Ambiente.
NNVzděláváme seKe kořenům: Vzdělávací seminář pro profíky, kteří chtějí znát suroviny do hloubkyGastronomie nezačíná u receptů, ale u surovin.
NNVzděláváme seUM na cestě za poznáním: Jak vznikl manifest nordické kuchyně a jak se na severu vzdělává v gastru?Co si generální manažerka UMu Jana Slabá přivezla z Kodaně? Inspiraci pro fungování kulinářských institucí a také podporu.
NNVzděláváme seCo se děje v gastruRodinné recepty, vlastní kuchařka a příprava slavnosti. Tak vypadá pilotní projekt gastrovýchovy pro základní školyJak by mohlo probíhat vzdělávání o gastronomii na základních školách?
NNCo se děje v gastruCo se děje v UMuSpousta cest za inspirací, lepší mouka i nové kurzy pro veřejnost. Co přinesl uplynulý rok v UMu a co dalšího se plánuje?Hoříte pro gastronomii? Pak jste v UMu na správné adrese. Vzdělávací centrum připravilo bohatou nabídku kurzů pro veřejnost.
NNCo se děje v UMuCo se děje v gastruLze techniky vaření přenést i na nádobí? Odpověď hledá mladý designér ve svých produktech, které ukáže na pop-upu s AmbientePředstavujeme vám projekt Cooking The Craft.
NNCo se děje v gastruVzděláváme seVzájemná inspirace a propojování generací. V UMu se setkali kuchaři Staré gardy a AmbienteCo může vzniknou propojením kuchařů Ambiente se Starou gardou? První vlaštovkou je pop-up Ozvěny.
NNCo se děje v gastruCo se děje v UMuVlastní okurky, lepší mouka i kurzy pro veřejnost. Vzdělávací centrum UM slaví a chystá spoustu novinekProstor pro školení, inovace a vzdělávání chystá v novém školním spoustu novinek. Nahlédněte pod pokličku vzdělávacího centra Ambiente.