NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněKynutá bábovka s makovou náplní. Tradiční dezert trochu jinakObjevte zapomenutý recept z Kuchařky naší vesnice: kynutá bábovka s bílým mákem. Nadýchané těsto, jemná náplň a návrat k tradici. Co se děje v gastruVychází kniha o michelinské restauraci La Degustation Bohême BourgeoiseKniha La Degustation Bohême Bourgeoise zachycuje příběh michelinské restaurace i proměnu české kuchyně. NNCo se děje v gastruVzděláváme seŠéfkuchař Sebastian Frank přijede do Prahy povídat o zelenině a tradicíchMichelinský šéfkuchař Sebastian Frank na besedě představí svůj přístup, v němž zelenina hraje hlavní roli ve fine diningu. NNCo se děje v gastruVzděláváme seMAD Symposium 2025: O čem se mluvilo a čím se inspirovat?Jak dělat věci, které přetrvají? MAD Symposia 2025 se zúčastnila i kreativní šéfkuchařka Jana Jelič. NNCo se děje v gastruVzděláváme seMichelinský šéfkuchař Jan Hartwig na besedě v PrazeAmbiente zve na jedinečnou besedu s Janem Hartwigem – legendou německé gastronomie a zakladatelem mnichovské restaurace JAN. NNKávaVzděláváme seInovace a výzkumCesta Ambiente a Nordbeans za kávou do GuatemalyLidé z Ambiente a Nordbeans vyrazili do Guatemaly, kde poznávali proces pěstování výběrové kávy z farmy až do šálku. MMZe života řezníkůGastro výletyŘezníkův průvodce po PařížiNazdobené pulty a masné výrobky, teriny, rotisserie. Během návštěvy Paříže zkuste jeden z tipů, který přivezli řezníci Ambiente. ReceptySurovinyKvěten na talíři podle šéfkuchaře Martina ŠtanglaV květnu v kuchyni využijte třeba medvědí česnek, libeček nebo kačenky a čirůvky.
NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněKynutá bábovka s makovou náplní. Tradiční dezert trochu jinakObjevte zapomenutý recept z Kuchařky naší vesnice: kynutá bábovka s bílým mákem. Nadýchané těsto, jemná náplň a návrat k tradici.
Co se děje v gastruVychází kniha o michelinské restauraci La Degustation Bohême BourgeoiseKniha La Degustation Bohême Bourgeoise zachycuje příběh michelinské restaurace i proměnu české kuchyně.
NNCo se děje v gastruVzděláváme seŠéfkuchař Sebastian Frank přijede do Prahy povídat o zelenině a tradicíchMichelinský šéfkuchař Sebastian Frank na besedě představí svůj přístup, v němž zelenina hraje hlavní roli ve fine diningu.
NNCo se děje v gastruVzděláváme seMAD Symposium 2025: O čem se mluvilo a čím se inspirovat?Jak dělat věci, které přetrvají? MAD Symposia 2025 se zúčastnila i kreativní šéfkuchařka Jana Jelič.
NNCo se děje v gastruVzděláváme seMichelinský šéfkuchař Jan Hartwig na besedě v PrazeAmbiente zve na jedinečnou besedu s Janem Hartwigem – legendou německé gastronomie a zakladatelem mnichovské restaurace JAN.
NNKávaVzděláváme seInovace a výzkumCesta Ambiente a Nordbeans za kávou do GuatemalyLidé z Ambiente a Nordbeans vyrazili do Guatemaly, kde poznávali proces pěstování výběrové kávy z farmy až do šálku.
MMZe života řezníkůGastro výletyŘezníkův průvodce po PařížiNazdobené pulty a masné výrobky, teriny, rotisserie. Během návštěvy Paříže zkuste jeden z tipů, který přivezli řezníci Ambiente.
ReceptySurovinyKvěten na talíři podle šéfkuchaře Martina ŠtanglaV květnu v kuchyni využijte třeba medvědí česnek, libeček nebo kačenky a čirůvky.