PPČepování pivaPití pivaJak se vybírají piva pro Pult?Ty nejpitelnější ležáky pro Pult vybírá každoročně degustační rada. Jak probíhala ta letošní a podle jakých kritérií hodnotila přihlášená piva?ReceptyVypečené Vánoce: 10 tipů na cukroví podle profíkůPředvánoční porce tipů, se kterými se podaří každá várka cukroví! ZákulisíMichal Cihlář: Ztvárnit kapra na výšku je divné jako žirafu naležatoRozhovor s grafikem Michalem Cihlářem, autorem (ne)vánočního kapra z dárkových poukázek Ambiente. PPZákulisíČepování pivaJak se designuje pivní bar pozdního odpoledne?Rozhovor s architektem Michalem Froňkem o vytváření prostoru i atmosféry nového pivního baru Pult. Pro inspiraciCo si užít za 1500 Kč v Ambiente? Lahodné tipy od snídaně až po večeři. Kupte svým blízkým dárkovou kartu a navrhněte jim, na co se těšit. Kam v PrazeKam na procházku Prahou za dobrým jídlem? Vyrazte z Újezdu na PetřínZahradnický ateliér, vyjížďka lanovkou a nakonec skvělé české jídlo.Kam v PrazePánská jízda v Praze? Dobré pivo a hodně masaKde se dobře najíst, kde si dát pivo a co všechno mezitím zažít? ZákulisíŘešily jsme každý centimetr, shodují se autorky redesignu Našeho masaJak probíhal redesign Našeho masa a co byla největší výzva? Probírali jsme to s designérkami Yvetou Kroupovou a Michaelou Tomiškovou.
PPČepování pivaPití pivaJak se vybírají piva pro Pult?Ty nejpitelnější ležáky pro Pult vybírá každoročně degustační rada. Jak probíhala ta letošní a podle jakých kritérií hodnotila přihlášená piva?
ReceptyVypečené Vánoce: 10 tipů na cukroví podle profíkůPředvánoční porce tipů, se kterými se podaří každá várka cukroví!
ZákulisíMichal Cihlář: Ztvárnit kapra na výšku je divné jako žirafu naležatoRozhovor s grafikem Michalem Cihlářem, autorem (ne)vánočního kapra z dárkových poukázek Ambiente.
PPZákulisíČepování pivaJak se designuje pivní bar pozdního odpoledne?Rozhovor s architektem Michalem Froňkem o vytváření prostoru i atmosféry nového pivního baru Pult.
Pro inspiraciCo si užít za 1500 Kč v Ambiente? Lahodné tipy od snídaně až po večeři. Kupte svým blízkým dárkovou kartu a navrhněte jim, na co se těšit.
Kam v PrazeKam na procházku Prahou za dobrým jídlem? Vyrazte z Újezdu na PetřínZahradnický ateliér, vyjížďka lanovkou a nakonec skvělé české jídlo.
Kam v PrazePánská jízda v Praze? Dobré pivo a hodně masaKde se dobře najíst, kde si dát pivo a co všechno mezitím zažít?
ZákulisíŘešily jsme každý centimetr, shodují se autorky redesignu Našeho masaJak probíhal redesign Našeho masa a co byla největší výzva? Probírali jsme to s designérkami Yvetou Kroupovou a Michaelou Tomiškovou.