MMUzeninyOd bresaoly po prosciutto: Jak se vyznat v sušených šunkáchSušené šunky a další speciality z Amasa zpestří každou slavnostní tabuli.PPNež začnete vařit Pití pivaZpestřete si štědrovečerní hostinu pivním párováním. Jaké pivo se hodí k řízkům a cukroví?Kdy jindy povýšit obyčejné jídlo na gurmánský zážitek než o Vánocích? Dokonce se kvůli tomu ani nemusíte vzdát svého oblíbeného piva.ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku.BarUž jste ochutnali vaječňák z Lokálu? Tady je recept Lokál rozšiřuje řadu vlastních alkoholů o sezonní novinku.PPPití pivaSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční značky Pilsner Urquell a Budějovický Budvar.Co se děje v gastruSvatomartinské hody v Lokálu: k české kuchyni česká husaRok se s rokem sešel a opět nastal čas svatomartinských hus. Dozlatova upečených, s křupavou kůrčičkou a masem, co se rozplývá na jazyku.Co se děje v gastruLokál Dlouhááá oslavil 15. narozeniny! Jak probíhal narozeninový večírek?Lokál Dlouhááá – a s ním Lokál jako takový – oslavil patnácté výročí od svého vzniku.PPPití pivaCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.
MMUzeninyOd bresaoly po prosciutto: Jak se vyznat v sušených šunkáchSušené šunky a další speciality z Amasa zpestří každou slavnostní tabuli.
PPNež začnete vařit Pití pivaZpestřete si štědrovečerní hostinu pivním párováním. Jaké pivo se hodí k řízkům a cukroví?Kdy jindy povýšit obyčejné jídlo na gurmánský zážitek než o Vánocích? Dokonce se kvůli tomu ani nemusíte vzdát svého oblíbeného piva.
ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku.
BarUž jste ochutnali vaječňák z Lokálu? Tady je recept Lokál rozšiřuje řadu vlastních alkoholů o sezonní novinku.
PPPití pivaSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční značky Pilsner Urquell a Budějovický Budvar.
Co se děje v gastruSvatomartinské hody v Lokálu: k české kuchyni česká husaRok se s rokem sešel a opět nastal čas svatomartinských hus. Dozlatova upečených, s křupavou kůrčičkou a masem, co se rozplývá na jazyku.
Co se děje v gastruLokál Dlouhááá oslavil 15. narozeniny! Jak probíhal narozeninový večírek?Lokál Dlouhááá – a s ním Lokál jako takový – oslavil patnácté výročí od svého vzniku.
PPPití pivaCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.