Co se děje v gastruPřejídání povoleno! Kde vás na Tučný čtvrtek pohostí porcí navíc? Povolte si opasky, přichází Tučný čtvrtek. Svátek plný dvojitých porcí jídla i pití si můžete vychutnat v podnicích Ambiente. PPPití pivaPivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu. NealkoCo se děje v gastruČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály. MMRecepty s masemVnitřnostiNejen zabijačková klasika. Připravte si tlačenku podle receptu z Našeho masaOcet, cibule a tlačenka – dokonalá trojka, která má místo na stole zaručené. MMRecepty s masemVnitřnostiTradiční zabijačkové recepty: zkuste prdelačku, prejt i škvarkovku Tohle jsou nejlepší zabijačkové pochoutky MMUzeninyHerkules, lovečák, turista nebo vysočina: Víte, jak se od sebe liší jednotlivé druhy salámů?Velký přehled salámů, po kterém se sbíhají sliny MMUzeninyOd bresaoly po prosciutto: Jak se vyznat v sušených šunkáchSušené šunky a další speciality z Amasa zpestří každou slavnostní tabuli. PPPití pivaTeorie, tipy a trikyZpestřete si štědrovečerní hostinu pivním párováním. Jaké pivo se hodí k řízkům a cukroví?Kdy jindy povýšit obyčejné jídlo na gurmánský zážitek než o Vánocích? Dokonce se kvůli tomu ani nemusíte vzdát svého oblíbeného piva.
Co se děje v gastruPřejídání povoleno! Kde vás na Tučný čtvrtek pohostí porcí navíc? Povolte si opasky, přichází Tučný čtvrtek. Svátek plný dvojitých porcí jídla i pití si můžete vychutnat v podnicích Ambiente.
PPPití pivaPivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
NealkoCo se děje v gastruČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály.
MMRecepty s masemVnitřnostiNejen zabijačková klasika. Připravte si tlačenku podle receptu z Našeho masaOcet, cibule a tlačenka – dokonalá trojka, která má místo na stole zaručené.
MMRecepty s masemVnitřnostiTradiční zabijačkové recepty: zkuste prdelačku, prejt i škvarkovku Tohle jsou nejlepší zabijačkové pochoutky
MMUzeninyHerkules, lovečák, turista nebo vysočina: Víte, jak se od sebe liší jednotlivé druhy salámů?Velký přehled salámů, po kterém se sbíhají sliny
MMUzeninyOd bresaoly po prosciutto: Jak se vyznat v sušených šunkáchSušené šunky a další speciality z Amasa zpestří každou slavnostní tabuli.
PPPití pivaTeorie, tipy a trikyZpestřete si štědrovečerní hostinu pivním párováním. Jaké pivo se hodí k řízkům a cukroví?Kdy jindy povýšit obyčejné jídlo na gurmánský zážitek než o Vánocích? Dokonce se kvůli tomu ani nemusíte vzdát svého oblíbeného piva.