MMCo se děje v gastruZe života řezníkůJak si Česko vedlo na World Butchers‘ Challenge?Během posledních březnových dní se v Paříži uskutečnil světový řeznický šampionát, World Butchers‘ Challenge. Česko v letošním roce poprvé vyslalo svou reprezentantku, stala se jí Monika Remeš. PPPivní radostiÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu. MMZe života řezníkůJak se připravujeme na řeznickou olympiádu?Na konci března proběhne v Paříži světový řeznický šampionát. V letošním roce se jej poprvé zúčastní i Česká republika. Zastupuje ji Monika Remeš. Co se děje v gastruPřejídání povoleno! Kde vás na Tučný čtvrtek pohostí porcí navíc? Povolte si opasky, přichází Tučný čtvrtek. Svátek plný dvojitých porcí jídla i pití si můžete vychutnat v podnicích Ambiente. PPPivní radostiPivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu. NealkoCo se děje v gastruČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály. MMRecepty s masemVnitřnostiNejen zabijačková klasika. Připravte si tlačenku podle receptu z Našeho masaOcet, cibule a tlačenka – dokonalá trojka, která má místo na stole zaručené. MMRecepty s masemVnitřnostiTradiční zabijačkové recepty: zkuste prdelačku, prejt i škvarkovku Tohle jsou nejlepší zabijačkové pochoutky
MMCo se děje v gastruZe života řezníkůJak si Česko vedlo na World Butchers‘ Challenge?Během posledních březnových dní se v Paříži uskutečnil světový řeznický šampionát, World Butchers‘ Challenge. Česko v letošním roce poprvé vyslalo svou reprezentantku, stala se jí Monika Remeš.
PPPivní radostiÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
MMZe života řezníkůJak se připravujeme na řeznickou olympiádu?Na konci března proběhne v Paříži světový řeznický šampionát. V letošním roce se jej poprvé zúčastní i Česká republika. Zastupuje ji Monika Remeš.
Co se děje v gastruPřejídání povoleno! Kde vás na Tučný čtvrtek pohostí porcí navíc? Povolte si opasky, přichází Tučný čtvrtek. Svátek plný dvojitých porcí jídla i pití si můžete vychutnat v podnicích Ambiente.
PPPivní radostiPivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
NealkoCo se děje v gastruČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály.
MMRecepty s masemVnitřnostiNejen zabijačková klasika. Připravte si tlačenku podle receptu z Našeho masaOcet, cibule a tlačenka – dokonalá trojka, která má místo na stole zaručené.
MMRecepty s masemVnitřnostiTradiční zabijačkové recepty: zkuste prdelačku, prejt i škvarkovku Tohle jsou nejlepší zabijačkové pochoutky