MMRecepty s masemVepřové z přeštíkaVepřo knedlo zelo podle šéfkuchaře LokáluTradiční vepřo knedlo zelo podle Lokálu. Recept na šťavnatý bůček, bramborové knedlíky a dokonale ochucené zelí. Co se děje v gastruLokál Pod Divadlem slaví 10. narozeniny. Na hosty čeká živá hudba, pivo i soutěžeDeset let poctivě načepovaných půllitrů, tradiční české kuchyně a přátelské atmosféry. PPJak se vaří pivoCo se stane, když se spojí markeťák a sládek? Vznikne pivo 4PKdyž se dají dohromady markeťák Lokálu a sládek Dvou kohoutů, vznikne Místní 4P – první pivo po práci. PPPivní průvodceChroust: malý pivovar s velkým potenciálem, který zaujal i degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu. PPPivní průvodcePorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu. Co se děje v gastruSlavnosti svobody v plzeňském Lokálu Pod DivadlemZažijte Slavnosti svobody v Plzni i na talíři – 3. a 4. května 2025 nabídne Lokál Pod Divadlem speciální americké menu k 80. výročí osvobození města. MMRecepty s masemVelikonoční oběd pro celou rodinu: pečené kuře z LokáluJednoduchý recept, který zasytí celou rodinu? Pečené kuře z Lokálu a k tomu nádivka! MMCo se děje v gastruZe života řezníkůJak si Česko vedlo na World Butchers‘ Challenge?Během posledních březnových dní se v Paříži uskutečnil světový řeznický šampionát, World Butchers‘ Challenge. Česko v letošním roce poprvé vyslalo svou reprezentantku, stala se jí Monika Remeš.
MMRecepty s masemVepřové z přeštíkaVepřo knedlo zelo podle šéfkuchaře LokáluTradiční vepřo knedlo zelo podle Lokálu. Recept na šťavnatý bůček, bramborové knedlíky a dokonale ochucené zelí.
Co se děje v gastruLokál Pod Divadlem slaví 10. narozeniny. Na hosty čeká živá hudba, pivo i soutěžeDeset let poctivě načepovaných půllitrů, tradiční české kuchyně a přátelské atmosféry.
PPJak se vaří pivoCo se stane, když se spojí markeťák a sládek? Vznikne pivo 4PKdyž se dají dohromady markeťák Lokálu a sládek Dvou kohoutů, vznikne Místní 4P – první pivo po práci.
PPPivní průvodceChroust: malý pivovar s velkým potenciálem, který zaujal i degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
PPPivní průvodcePorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Co se děje v gastruSlavnosti svobody v plzeňském Lokálu Pod DivadlemZažijte Slavnosti svobody v Plzni i na talíři – 3. a 4. května 2025 nabídne Lokál Pod Divadlem speciální americké menu k 80. výročí osvobození města.
MMRecepty s masemVelikonoční oběd pro celou rodinu: pečené kuře z LokáluJednoduchý recept, který zasytí celou rodinu? Pečené kuře z Lokálu a k tomu nádivka!
MMCo se děje v gastruZe života řezníkůJak si Česko vedlo na World Butchers‘ Challenge?Během posledních březnových dní se v Paříži uskutečnil světový řeznický šampionát, World Butchers‘ Challenge. Česko v letošním roce poprvé vyslalo svou reprezentantku, stala se jí Monika Remeš.