PPPití pivaSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční značky Pilsner Urquell a Budějovický Budvar.Co se děje v gastruSvatomartinské hody v Lokálu: k české kuchyni česká husaRok se s rokem sešel a opět nastal čas svatomartinských hus. Dozlatova upečených, s křupavou kůrčičkou a masem, co se rozplývá na jazyku.Co se děje v gastruLokál Dlouhááá oslavil 15. narozeniny! Jak probíhal narozeninový večírek?Lokál Dlouhááá – a s ním Lokál jako takový – oslavil patnácté výročí od svého vzniku.PPPití pivaCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.PPPití pivaČepování pivaJak se vybírají piva pro Pult?Ty nejpitelnější ležáky pro Pult vybírá každoročně degustační rada. Jak probíhala ta letošní a podle jakých kritérií hodnotila přihlášená piva?PPPití pivaCo se děje v gastruKam v Plzni na craftové pivo? Do Výčepu Pod DivadlemLokál Pod Divadlem, který najdete v srdci Plzně, se rozšířil o Výčep Pod Divadlem.PPPPKam v PrazeMaximum o pivuKam chodí v Praze na pivo účastníci kurzu Maximum o pivu?Kde si vychutnat jedno orosené? Poznejte oblíbená místa účastníků kurzu Maximum o pivu.PPMaximum o pivuSpousta znalostí, nová přátelství a nezapomenutelné zážitky. Absolventi hodnotí kurz Maximum o pivuPrvní ročník Maxima o pivu je za námi. Všichni účastníci obdrželi certifikáty a několik plechovek s pivem vlastní výroby. Co dalšího si z kurzu odnesli?
PPPití pivaSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční značky Pilsner Urquell a Budějovický Budvar.
Co se děje v gastruSvatomartinské hody v Lokálu: k české kuchyni česká husaRok se s rokem sešel a opět nastal čas svatomartinských hus. Dozlatova upečených, s křupavou kůrčičkou a masem, co se rozplývá na jazyku.
Co se děje v gastruLokál Dlouhááá oslavil 15. narozeniny! Jak probíhal narozeninový večírek?Lokál Dlouhááá – a s ním Lokál jako takový – oslavil patnácté výročí od svého vzniku.
PPPití pivaCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.
PPPití pivaČepování pivaJak se vybírají piva pro Pult?Ty nejpitelnější ležáky pro Pult vybírá každoročně degustační rada. Jak probíhala ta letošní a podle jakých kritérií hodnotila přihlášená piva?
PPPití pivaCo se děje v gastruKam v Plzni na craftové pivo? Do Výčepu Pod DivadlemLokál Pod Divadlem, který najdete v srdci Plzně, se rozšířil o Výčep Pod Divadlem.
PPPPKam v PrazeMaximum o pivuKam chodí v Praze na pivo účastníci kurzu Maximum o pivu?Kde si vychutnat jedno orosené? Poznejte oblíbená místa účastníků kurzu Maximum o pivu.
PPMaximum o pivuSpousta znalostí, nová přátelství a nezapomenutelné zážitky. Absolventi hodnotí kurz Maximum o pivuPrvní ročník Maxima o pivu je za námi. Všichni účastníci obdrželi certifikáty a několik plechovek s pivem vlastní výroby. Co dalšího si z kurzu odnesli?