facebook
instagram

Kam chodí na jídlo cukráři? Lukáš Pohl miluje smash burger a indickou kuchyni

24. září 2024
Foto:Jan Zima
Šéfcukrář Lukáš Pohl z cukrárny Myšák pro vás vybral srdcové podniky. Kam chodí pro koláče? A kde ho můžete objevit se sklenkou šumivého vína v ruce?

Sladké z Myšáka až domů

Máte chuť na sladké nebo si chcete něco upéct sami doma? Objednejte si snídani od Myšáka, zákusky, dorty, kávu, sladkosti i balíčky pro domácí pečení.

Pane Nuovo

Přiznám se, že všeobecně snídaně zanedbávám. Navíc mám psa, a tak nemůžu posedět v karlínské Esce. Pokud bych ale měl jmenovat jeden podnik, kam občas ráno zavítám, pak je to pekárna Pane Nuovo. Nejraději mám jejich koláče.

Burger Service

V obědovém čase jsem pravidelným návštěvníkem Burger Service v Revoluční ulici. Mojí oblíbenou volbou je smash menu s hranolky, Cherry Coca-Colou nebo nápojem Dr. Pepper. K tomu si většinou dávám ještě coleslaw. 

K – The Two Brothers 

Mám moc rád indickou kuchyni. Na Petrském náměstí jsem objevil podnik K – The Two Brothers, kde opravdu dobře vaří.

Remember Vietnamese food

Nedaleko Bílé labutě se nachází vietnamská restaurace Remember, kde mě také nikdy nezklamou.

Marie B & Štangl

Když si chci zajít na parádní večeři, většinou volím mezi Marii B a Štanglem. Baví mě, že ačkoliv jsou obě restaurace degustační, tak jsou svým konceptem naprosto odlišné

Wine Office

Na víno rád chodím do Wine Office na Haštalském náměstí, kde je klidné a příjemné prostředí. Nejraději si objednávám španělské šumivé víno cava. Občas zajdu také do Prosekárny, která se nachází na Petrském náměstí. 

ambiLogo

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.