Kde si vychutnat snídani s rodinou nebo pracovní oběd? Poradí Aneta Martinek

16. července 2024
Foto: Archiv Anety Martinek
Aneta Martinek je spoluzakladatelka platformy Holky z Marketingu, autorka bestselleru Organizační porno a taky maminka malé holčičky. Jak si užívá společný čas s rodinou a pejsky a co ráda mlsá v práci?

Máme rádi Karlín. A taky pár míst okolo. A je pro nás důležité, aby to byla místa, která jsou minimálně kids friendly a ideálně i dog friendly. Protože naše rodina čítá jedno dítě a dva psy. Jeden z nich se jmenuje Burrito, jasný důkaz, že láska k jídlu nám prochází nejen žaludkem.

Máme rádi snídaně 

Ideálně dlouhé a pomalé, s velkými porcemi a fakt dobrým jídlem. V Karlíně nám tohle vždycky zajistí naše už roky oblíbená Etapa. Když nestíháme snídani, stavíme se tam aspoň pro chleba, který je nejlepší. Samozřejmě stejně jako ten z Esky!

View post on Instagram
 

Na rodinnou snídani nás baví Café Nero, které je novým přírůstkem na Invalidovně. Jejich menu je pestré a vybere si opravdu každý. Kids friendly a dog friendly prostředí zaručeno. A chleba berou z Esky, takže ještě větší plus.

Milujeme obědy

A na ty máme hodně oblíbenou Pizzu Nuovu. Sice to už není Karlín, ale skoro jako bys kamenem dohodil. Dětský koutek hned vedle stolů je nad zlato. Ještě víc, když jdete na oběd s kamarády, kteří mají taky děti. Obsluha se pobíhajícími ratolestmi nenechá zastrašit a hned po příchodu přináší omalovánky a pastelky. To každý rodič velmi ocení. 

View post on Instagram
 

Na rychlé pracovní obědy máme v Karlíně oblíbené Jídlovice. Stejně asi jako celý Karlín, protože fronty přes oběd to jen potvrzují. No a samozřejmě na smažák z Lokálu nemá nic na světě. To je moje guilty pleasure. Stejně jako buchtičky z Myšáka. Jednou za čas do toho nadchnu celý tým a objednáme si je jako odpolední svačinku do kanceláře.

Večeře nejraději doma

Poslední jídlo dne si rádi vychutnáme u našeho rodinného stolu s výhledem na západ slunce. Ale když nám to doma nevyjde, skočíme si rádi na pizzu do San Carlo nebo na sushi do Akemi Karlín. V Akemi je navíc dětský koutek a na pejsky jsou taky připravení. 

View post on Instagram
 

Po práci legraci

Místo, kam rádi zajdeme bez dítěte i psů, jsou Dva kohouti. Lepší pivo v Karlíně nehledejte. Navíc je to úplně komunitní místo, protože tam potkáte všechny známé.

A když máte chuť na víno, Veltlin nebo WineList to jistí. Tam taky bez psů i dětí, samozřejmě. Do WineListu totiž se mnou jednou šla dcera na pracovní akci a od té doby, kdykoliv jdeme okolo, říká: „To je maminky práce.“ Ups.

View post on Instagram
 

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.