Větrník až pod nos. Cukrárna Myšák nabízí v létě rozvoz zdarma

27. června 2024
Foto: Jakub Zeman
Ulice Vodičkova je od 29. června až do konce září 2024 uzavřena kvůli stavebním pracím. O sladké dorty a zákusky z Myšáka ale nepřijdete. Cukrárna vám navíc během těchto měsíců při objednávce na www.mysakdomu.cz nabízí bezplatný rozvoz. Kavárna i cukrárna zůstávají otevřené jako vždy, tedy každý den od 8 do 19 hodin.

Do Vodičkovy ulice se Pražané v létě dostanou pouze pěšky. Jindy frekventovaná třída prochází od 29. června do 30. září 2024 rekonstrukcí a je uzavřena. O vydatnou snídani nebo sladkou schůzku v Myšákovi však hosté ochuzeni nebudou.

Dobroty z Myšáka zdarma až k vám

Rádi mlsáte dobroty z Myšáka? Při pomyšlení na jejich větrníky, chlebíčky z odpalovaného těsta, dorty, snídaně nebo zmrzlinu se vám sbíhají sliny? Věříme, že každý den je důvod k oslavě, a tak vám uděláme radost.

Jelikož se bude ve Vodičkově ulici celé léto až do konce září opravovat tramvajová trať, rozhodli jsme se vám tuhle nepříjemnost něčím vynahradit. A to konkrétně dopravou zdarma.

Objednejte si cokoliv na www.mysakdomu.cz a my vám to zdarma přivezeme. Jezdíme po celé Praze, každý den od 9 do 19 hodin.

Tak dobrou chuť!

Provoz cukrárny s kavárnou se nemění a rozvoz dortů, snídaní, chlebíčků, sladkých zákusků i doplňkových výrobků je v tomto období zdarma.

Bezplatná donáška platí při nákupu na e-shopu cukrárny, včetně bohaté letní nabídky myšákovských oříškových zmrzlin. 

Každý den je důvod k malé oslavě

Akce platí pro všechny hosty, ať už zatouží po narozeninovém dortu, malém snídaňovém cateringu do kanceláře, anebo si chtějí prostě jen osladit den – třeba laskonkou nebo větrníkem.

„Zajet si k nám do cukrárny autem pro objednaný dort nebo zákusky je už tak dost těžké a v létě to nepůjde ani tramvají. Proto jsme se rozhodli hostům objednávky zpříjemnit a bezplatně jim sladké dovézt až domů,“ vysvětluje generální manažer cukrárny Myšák Tomáš Hánek.

Provoz samotné cukrárny stavařské práce ve Vodičkově ulici nijak neovlivní. Cukráři budou plnit malá i velká sladká přání hostů stejně jako dřív a podnik i nadále poběží na plné obrátky.

View post on Instagram
 

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.