Na co si zajít s dětmi za vysvědčení?

26. června 2023
Foto: Jakub Dohnálek
Čím odměnit školáky za uplynulý školní rok? V Ambiente dostanou hlavní jídlo nebo dezert na účet podniku – stačí ukázat vysvědčení (i vyfocené v mobilu)! Na co doporučujeme zajít?

Ovocný knedlík v Kuchyni

Sezona jahod je v plném proudu – a na Hradě z nich dělají vynikající kynuté knedlíky. Pro děti sladká odměna za vyšlápnutý kopec, pro vás nostalgie na talíři. To bude chtít dvojitou porci, co myslíte?

View post on Instagram
 

Pohár z Myšáka

Odměňte své šikovné školáky porcí vanilkové zmrzliny s domácí šlehačkou, karamelem a griliášem nebo třeba ledovou čokoládou, která v horkých dnech krásně zchladí. I tady si můžete zavzpomínat na dětství a ochutnat třeba myšákovské buchtičky s vanilkovým krémem a jahodami.

View post on Instagram
 

Vanilka a pistácie po brazilsku

Výbornou zmrzlinu si můžete poručit také po churrascu v Brasileiru. Zatímco vy budete s požitkem usrkávat caipirinhu, vaše děti určitě ocení vanilkovou zmrzlinu, kterou v obou Brasileirech obalují v pistáciích a polévají čokoládovou omáčkou.

View post on Instagram
 


Na hambáč do Bufetu

Největší odměna = fastfood? Pokud u vás doma platí tohle pravidlo, zajděte si do Bufetu na hamburger s hranolkami! Děti si můžou připít domácí limonádou nebo kombuchou, vy se osvěžíte některým ze speciálů od Dvou kohoutů – na léto už chystají zábavné kyseláče.

View post on Instagram
 

Maso a zas maso

Pokud si potrpíte na opravdu dobré maso, vyrazte na rodinný oběd nebo večeři do Čestru, kde se menu mění podle sezony a úrody českých farmářů. Děti si pochutnají třeba na jemném rostbífu s jalovcovým máslem a bramborami s tvarohem a kmínem. Ódou na dětství je i dezertní menu, které má pod palcem cukrářka Lucka. Co takhle čokoládový dort se smetanou a ovocem?

View post on Instagram
 

Pizza, pasta a tiramisu

Itálie vede! Dětem udělá radost pizza Margherita nebo porce bramborových kroket (raději bez lanýže) v Pizze Nuově, ale i talíř čerstvých těstovin v Pasta Fresce. Co třeba tagliatelle nebo lasagne s boloňským ragú? Sladkou italskou tečkou za koncem školního roku pak může být zdejší krémové tiramisu.

View post on Instagram
 

Nebo tentokrát zamíříte do Pastacaffé? Dětem nepochybně zachutají tamní rigatoni alla checca s omáčkou z rajčat San Marzano a burratou. Skvělou volbou jsou také spaghetti Ambiente – a jako dezert malinové mascarpone s piškoty!

Pro odměnu do restaurací Ambiente můžete s dětmi zajít kdykoli od 26. června do 30. července. Doporučujeme rezervaci předem. Dobrou chuť!

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.