MMWagyuCo se děje v gastruVepřové z přeštíkaWagyu mezi vepřovým? Český přeštík! Přesvědčte se o tom na česko-japonském pop-upu MMRecepty s masemVnitřnostiNa menu ji mají od pondělí do neděle. Připravte si dršťkovou polévku z Lokálu i domaA proč kuchaři doporučují dršťky řádně očistit? ReceptyTeorie, tipy a trikyNadýchané knedlíky, krémová omáčka. Naučte se je podle profíkůTipy a recepty na perfektní knedlíky a oblíbené české omáčky. NNStředoevropská kuchyněSurovinyÚnor v kuchyni: pěstujte řeřichu, naložte zelí a oslavte Tučný čtvrtekO surovinách, tradicích i jídlech, která jsou právě v sezoně. MMHovězí z čestruRecepty s masemRecept na italské lasagne z Pastacaffé. Od jemného bešamelu po šťavnaté hovězí ragúVydatné italské jídlo na velkou party i k filmovému večeru. MoukaNová mouka v Lokálech mění chuť knedlíků. Pochází z mlýna s bohatou historiíPojďte se podívat do mlýna Bohutín, kde se mele mouka pro Lokály. NNCo se děje v gastruOsobnosti gastronomieVzděláváme se„Když to chutná kuchaři, mělo by to chutnat všem,“ říká náčelník Staré gardy kuchařů Jiří Eichner, který spolu s přáteli chystá pop-up v UMuO gastronomii za socialismu, o normách, školních jídelnách a prvorepublikových receptech. PPPití pivaKam v PrazeNachlazeno, nakoupeno. Kam v Praze pro lahvová piva a pivní speciály? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou.
MMWagyuCo se děje v gastruVepřové z přeštíkaWagyu mezi vepřovým? Český přeštík! Přesvědčte se o tom na česko-japonském pop-upu
MMRecepty s masemVnitřnostiNa menu ji mají od pondělí do neděle. Připravte si dršťkovou polévku z Lokálu i domaA proč kuchaři doporučují dršťky řádně očistit?
ReceptyTeorie, tipy a trikyNadýchané knedlíky, krémová omáčka. Naučte se je podle profíkůTipy a recepty na perfektní knedlíky a oblíbené české omáčky.
NNStředoevropská kuchyněSurovinyÚnor v kuchyni: pěstujte řeřichu, naložte zelí a oslavte Tučný čtvrtekO surovinách, tradicích i jídlech, která jsou právě v sezoně.
MMHovězí z čestruRecepty s masemRecept na italské lasagne z Pastacaffé. Od jemného bešamelu po šťavnaté hovězí ragúVydatné italské jídlo na velkou party i k filmovému večeru.
MoukaNová mouka v Lokálech mění chuť knedlíků. Pochází z mlýna s bohatou historiíPojďte se podívat do mlýna Bohutín, kde se mele mouka pro Lokály.
NNCo se děje v gastruOsobnosti gastronomieVzděláváme se„Když to chutná kuchaři, mělo by to chutnat všem,“ říká náčelník Staré gardy kuchařů Jiří Eichner, který spolu s přáteli chystá pop-up v UMuO gastronomii za socialismu, o normách, školních jídelnách a prvorepublikových receptech.
PPPití pivaKam v PrazeNachlazeno, nakoupeno. Kam v Praze pro lahvová piva a pivní speciály? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou.