Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Yasmine Borůvková(209)

  • N
  • N
Obrázek
  • Středoevropská kuchyně
  • Suroviny

Červen v kuchyni: co vařit z jahod, chřestu a raných brambor?

Objevte, co vařit v červnu, a vyzkoušejte sezonní recepty z jahod, chřestu a raných brambor. Tipy na sběr divokých bylin a jak v kuchyni využít jedlé květy?

Interiér plzeňského Lokálu Pod Divadlem
  • Zákulisí

Co jste možná nevěděli o Lokálu Pod Divadlem

Největší pivní zahrádka, jediná generální manažerka a extra výčep – to a mnohé další je plzeňský Lokál.

Příprava japonského nápoje matcha
  • Káva

Jak poznat kvalitní matchu? 4 tipy i s receptem

Kvalitní matcha se pozná podle několika klíčových znaků. Tohle jsou čtyři nejdůležitější.

Špenátové pesto z restaurace Pizza Nuova
  • Recepty

Pesto ze špenátu a piniových semínek z restaurace Pizza Nuova

Připravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin.

Zážitková snídaně v degustační restauraci Štangl v pražském Karlíně
  • Kam v Praze

Kam na výjimečnou snídani v Praze: bufet, degustační menu i brunch

Hledáte nejlepší snídaně v Praze? Objevte místa s bohatým bufetem, degustačním menu i snídaní à la carte.

Svačiny na výlet inspirované filmem Dana Přibáně
  • Gastro výlety

Svačina na cesty: Co sbalit na výlet autem i na pěší túru?

Tipy a recepty na dlouhou i krátkou turistiku. Připravte si sendvič, nebo sbalte sušenky.

  • M
  • M
Sendvič s Pražskou šunkou jako ideální svačina na cesty
  • Vepřové z přeštíka
  • Recepty s masem

Sendvič s Pražskou šunkou z Našeho masa

Recept na šťavnatou svačinu na cesty i do práce

Plzeňský vošouch s kysaným zelím z Lokálu Pod Divadlem
  • Recepty

Vošouch aneb plzeňský bramborák

Recept na plzeňský bramborák známý jako vošouch.