Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Yasmine Borůvková(202)

Plzeňský vošouch s kysaným zelím z Lokálu Pod Divadlem
  • Recepty

Vošouch aneb plzeňský bramborák

Recept na plzeňský bramborák známý jako vošouch.

Tvarohový dort Míša podle receptu cukrárny Myšák
  • Sladké pečení

Dort Míša podle cukrárny Myšák

Recept na ikonický Míša dort podle cukrárny Myšák. Nadýchaný korpus, tvarohový krém, čokoládová ganáž. Krok za krokem, včetně tipů, jak pracovat se želatinou.

  • P
  • P
Lucie a Kryštof, kteří se potkali v Lokále Dlouhááá. Co Lokál spojí, člověk nerozdělí.
  • Pro inspiraci
  • Pivní průvodce

Potkali se v Dlouhééé. Příběh snoubenců, kteří našli lásku v Lokále

Příběh z lokálovských novin Štamgast.

  • N
  • N
Obrázek
  • Středoevropská kuchyně
  • Suroviny

Květen v kuchyni: chřest, houby, jahody

Sezonní recepty a tipy na měsíc květen.

Manažer Lokálu U Zavadilů Zbyněk Skalický
  • Osobnosti gastronomie

Manažer Zbyněk Skalický od Zavadilů o přátelství i dřině v branži

Rozhovor s generálním manažerem kunratického Lokálu U Zavadilů.

Italská mozarella s křupavou paprikovou panzanellou
  • Recepty

Burrata s paprikovou panzanellou z Pasta Fresca

Jak připravit tradiční italský sýr burrata se salátem panzanella?

  • P
  • P
Čepované pivo v Lokále U Zavadilů
  • O čepování piva

Znáte všech 10 stylů čepování?

Průvodce čepováním piva z Lokálu.

  • M
  • M
Obrázek
  • Recepty s masem

Vitello tonnato aneb telecí roastbeef s tuňákovou pastou

Recept na předkrm z telecího masa podle kuchařů z italské restaurace Pasta Fresca.