Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Yasmine Borůvková(221)

Krémová rýžová kaše s ovocem z Pastacaffé
  • Recepty

Recept na krémovou rýžovou kaši z Pastacaffé

Recept na sladkou rýžovou kaši s ovocem, která vás zasytí od snídaně až do oběda.

  • N
  • N
Broskvový kompot
  • Suroviny
  • Středoevropská kuchyně

Červenec a srpen v kuchyni: lák na okurky, sběr hub a ovocné koláče

Tipy na čerstvé suroviny a svěží recepty do kuchyně na červenec a srpen.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Sekaná: letní novinky z gastronomie

Nově otevřené podniky v Praze, letní festivaly a novinky z Ambiente.

  • M
  • M
Salát s uzeným lososem z Pastacaffé
  • Recepty
  • Ryby a mořské plody

Svěží salát s uzeným lososem z Pastacaffé

Uzený losos a pořádná porce zeleniny. Připravte si oblíbený salát z italské restaurace Pastacaffé.

  • P
  • P
Tereza Pospíšilová z pivního baru Pult.
  • Pro inspiraci
  • Pivní průvodce

Které pivo pijí ženy výčepní z Ambiente nejraději?

Máte žízeň? Tady jsou pivní tipy výčepních z Ambiente, které vás nejen v létě osvěží!

  • M
  • M
Šťavnatý burger v Burger Service
  • Teorie, tipy a triky
  • Vaření s masem

Jak poskládat burger. Chutě a textury, které by neměly chybět

Tipy šéfkuchaře Burger Service, jak složit burger a jak postupovat, aby se nerozpadl.

Obrázek
  • Recepty
  • Dochucování

Tři kyselé recepty, díky kterým skvěle dochutíte zeleninu

Zálivka na salát, vinaigrette s estragonem a nakládaná kedlubna. Jak pracovat s kyselou chutí?

Pražírna Nordbeans
  • Káva

Jak se praží káva? Na exkurzi v pražírně Nordbeans

Jakou cestu urazí kávové zrno, než skončí ve vašem espressu, filtrované kávě či flat white?