Novinky z Grils
V polovině ledna se vznítil oheň v potrubí vzduchotechniky a došlo k rozsáhlému požáru celého odvětrávacího systému grilu. Aby v Grils předešli opětovnému vznícení, rozhodli se zmenšit rozsah topeniště grilu a opustit koncept celých grilovaných kuřat. Vyzkoušeli nový způsob pečení, různá masa a vymysleli nová jídla. Jaká?
„Kuřecí prsa a jemné filety Mignon grilujeme tradičně na roštu. Kuřecí stehna nově připravujeme v uzavřeném ohništi. Pečením přes noc ve stylu barbacoa si uchovávají šťavnatost a jemnost,” vysvětluje šéfkuchařka Markéta Libánská. Takto nyní peče i přeštické vepře od Amasa. Vše servíruje s bramborovou kaší nebo v kváskové buchtě z pekárny Eska.
„Jídla jsme přizpůsobili tak, aby si je hosté mohli vzít do ruky, a snadno odnést s sebou do kanceláře nebo na dvůr ke Dvěma kohoutům,” dodává šéfkuchařka, která věří, že nové Grils bude zábavnější, chutnější a rychlejší.
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.