MMGrilováníTriky, které vám usnadní grilování od začátku do konceS těmito triky bude grilování hračka. Co se děje v gastruTulipán, růžové šampaňské a michelinský servis. Restaurace Štangl má za sebou první pop-upJaká byla degustační večeře v restauraci Štangl?Co se děje v gastruLéto v Ambiente bude nabité novými podnikyDva nové podniky s degustačním menu, k tomu jeden fast food, nejlepší wagyu z Japonska a změny v Esce. Lidi z Ambiente se rozhodně nenudí! NNVzděláváme seAmbiente spouští unikátní kurz pro zájemce o práci v kuchyni V Umu na Národní třídě startuje kurz, který zasvětí nováčky do profesionální kuchařiny – za 60 hodin v kuchyni. Co všechno se naučíte? NNCo se děje v UMuCo se děje v gastruAmbiente spouští kurzy pro veřejnost i profíky v gastronomiiKoncem srpna startují vzdělávací kurzy v Umu na Národní. Co vás naučí profíci (nejen) z Ambiente? Co se děje v gastruOldřich Sahajdák s ukrajinskými kuchaři uvaří Nadějnou večeři pro UkrajinuMichelinský šéfkuchař Oldřich Sahajdák přizval ukrajinské kuchaře a kuchařky a spolu s nimi nachystá osmichodovou Nadějnou večeři. Práce v gastru20 věcí, které jste měli vědět, než jste se stali kuchařemNěkteré zkušenosti se nedají předat. Musí se zažít! Na co vás mohli aspoň taktně upozornit, než jste si poprvé oblékli kuchařský rondon? Co se děje v gastruLokál U Jiráta otevřel v pražské Vodičkově uliciDalší z Lokálů je na světě! Proč dostal název U Jiráta a jaký tým navazuje na hospodskou tradici ve Vodičkově ulici?
MMGrilováníTriky, které vám usnadní grilování od začátku do konceS těmito triky bude grilování hračka.
Co se děje v gastruTulipán, růžové šampaňské a michelinský servis. Restaurace Štangl má za sebou první pop-upJaká byla degustační večeře v restauraci Štangl?
Co se děje v gastruLéto v Ambiente bude nabité novými podnikyDva nové podniky s degustačním menu, k tomu jeden fast food, nejlepší wagyu z Japonska a změny v Esce. Lidi z Ambiente se rozhodně nenudí!
NNVzděláváme seAmbiente spouští unikátní kurz pro zájemce o práci v kuchyni V Umu na Národní třídě startuje kurz, který zasvětí nováčky do profesionální kuchařiny – za 60 hodin v kuchyni. Co všechno se naučíte?
NNCo se děje v UMuCo se děje v gastruAmbiente spouští kurzy pro veřejnost i profíky v gastronomiiKoncem srpna startují vzdělávací kurzy v Umu na Národní. Co vás naučí profíci (nejen) z Ambiente?
Co se děje v gastruOldřich Sahajdák s ukrajinskými kuchaři uvaří Nadějnou večeři pro UkrajinuMichelinský šéfkuchař Oldřich Sahajdák přizval ukrajinské kuchaře a kuchařky a spolu s nimi nachystá osmichodovou Nadějnou večeři.
Práce v gastru20 věcí, které jste měli vědět, než jste se stali kuchařemNěkteré zkušenosti se nedají předat. Musí se zažít! Na co vás mohli aspoň taktně upozornit, než jste si poprvé oblékli kuchařský rondon?
Co se děje v gastruLokál U Jiráta otevřel v pražské Vodičkově uliciDalší z Lokálů je na světě! Proč dostal název U Jiráta a jaký tým navazuje na hospodskou tradici ve Vodičkově ulici?