Sekaná 49. týden
10 tipů na podcasty o jídle
Které jsou ty nejlepší? Na Fine Dining Lovers jich dali dohromady deset. Během dlouhých zimních večerů se můžete dozvědět, proč je mrkev oranžová (Gastropod), jak se otevírá restaurace v LA (The David Chang Show), jak se mají ženy v gastronomii (Radio Cherry Bomb) nebo proč nám chutná zrovna to, co nám chutná (Savorpod).
Jak plánovat směny a nezbláznit se
Někdo má rád „cédéčka“ a volno v kuse, jinému vyhovují půlené dny a další vyzvedává děti ze školky, a tak by uvítal pouze dopolední šichty. Rozplánovat směny není vůbec jednoduché, zvlášť když se snažíte brát ohled na všechny požadavky vašich lidí. Na co si dát pozor, abyste na place nezůstali sami?
9 chutných dárků pod stromeček
Potěší pivaře, milovníky masa i ty, kdo touží po nevšedních zážitcích. Většinu našich tipů navíc pořídíte online.
José Andrés nominován na Nobelovu cenu
Šeptalo se o tom už od minulého roku, kdy si šéfkuchař José Andrés založil neziskovku, která pomohla nakrmit tisíce obětí hurikánu Maria. Teď je to oficiální a Nominováno je každoročně kolem tří set lidí – jak to celé dopadne, se dozvíme příští rok.
Ugly Delicious 2
Taky jste si na Netflixu zamilovali show Davida Changa, která ukazuje, že i jídla, jejichž servírování nevyžaduje pinzetu, mohou být chutná? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu. Šéfkuchař právě se streamovací službou domluvil druhou sérii. Datum zatím nemáme, ale těšit se na ni můžete přibližně koncem příštího roku.
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.