Tipy na dárky pro masaře: pošlete je na kurz steaků, večeři nebo nakupte vychytávky do kuchyně
Hotovky ve skle
Poukázka do UMu
Dárková poukázka na kulinářský kurz do školicího centra UM je sázka na jistotu. Troufáme si říct, že na své si přijde opravdu každý. Pro „salámisty“ vyberte unikátní kurz Františka Kšány zaměřený na domácí výrobu uzenin. Jestli máte doma milovníka steaků, který s chutí uvaří i pro přátele a oslňuje je svými dovednostmi, jistě mu udělá radost kurz Škola steaků s šéfkuchařem Čestru Pavlem Brichzinem anebo Čestr a přeštík, na němž František Kšána učí, jak pracovat s masem těchto unikátních českých plemen.
Ambi poukázka do restaurací i řeznictví
Uplatnit ji můžete ve všech restauracích Ambiente. Za masem vyrazte do Kantýny, Čestru, restaurace U Kalendů, do Brasileira – a samozřejmě do řeznictví Naše maso, kde si kromě lahůdek z teplého pultu rovnou nakoupíte i na doma. Kartu můžete nabít na libovolnou hodnotu od 300 Kč výše a koupíte ji v klubu Ambiente v Burzovním paláci nebo online.
Večeře od řezníka
Tohle je slavnost řeznického řemesla! Na jeden večer se v řeznictví Naše maso spustí dolů velký stůl, který přes den visí u stropu, a servíruje se velkolepá večeře, během níž ochutnáte maso všech úprav i řeznické podpultovky a rarity. Jak Večeři od řezníka pořídit, zjistíte zde.
Nože z Našeho masa
Každý, kdo někdy doma připravoval steak, ví, že pořádný nůž je naprostou nutností! Nože, na které nedají dopustit řezníci a kuchaři, vybírejte v e-shopu Našeho masa.
Dárková krabice z Našeho masa
Do bedýnky v Našem mase zabalili svíčkovou z Lokálu, veverku na červeném víně z Kuchyně, trhané hovězí u Kantýny a vepřovou pečeni z Našeho masa. A navrch přidali dva balíčky sušeného masa jerky z čestru a přeštíka.
Talíře z Našeho masa s tematickým obrázkem
Kdo by se nechtěl projíst k dalšímu steaku na talíři! Originální porcelánové talíře z Dubí s obrázkem steaku, mlýnku na maso, přeštíka, čestru a spol. mají v Našem mase i v e-shopu.
Kuchařské a řeznické knihy
V e-shopu Našeho masa, Jídlo a radost nebo v klubu Ambiente seženete nejrůznější knihy o řeznickém a uzenářském řemesle a technikách, ale také klasické kuchařské knihy s tipy, jak připravit dokonalý steak.
Pražská šunka
Celá kýta Pražské šunky pod stromečkem? Takový dárek se jen tak nevidí! O svátcích navíc budete mít dostatek času (a návštěv!) na to, abyste ji společně celou spořádali. Rady, jak tuhle delikatesu uchovávat a podávat, najdete na stránkách Našeho masa.
Oběd pro dalšího
Lidé bez domova nebo v tíživé životní situaci si o mase mohou často nechat jen zdát. Splňte jim sen a darujte jim teplé jídlo v restauracích Ambiente. Poukázky na oběd putují do neziskovek, které pomáhají lidem bez domova, rodičům samoživitelům a seniorům. Přihoďte si ji k nákupu v klubu Ambiente nebo v e-shopu Jídlo a radost.
Teploměr
Nezbytnost při grilování steaků! Propečení sice lze odhadnout pohmatem, ale u větších a dražších kousků se rozhodně vyplatí mít po ruce teploměr a propečení změřit v jádru masa. V Čestru se osvědčily teploměry Meater.
Keramický mlýnek
Kvalitní a dražší mlýnek může vypadat jako luxus, ale pro správné mletí pepře je zcela zásadní. Protože opepřit si prvotřídní rib eye steak pepřem ze sáčku je hřích! Vybírejte mlýnky s keramickou mechanikou. Zkuste třeba Český mlýnek, který najdete i na stolech v Čestru.
Kvalitní pepř a sůl
Zdá se vám to málo? Kvalitní pepř a sůl jsou nad zlato! V Čestru odebírají kampotský pepř z kampot.cz, v Kantýně sázejí na pepř z pepperfield.cz. Pod stromečkem se budou vyjímat například dárkové sady pepřů, které koupíte tady. Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte například fermentovaný nebo dlouhý pepř! Sůl Fluor de sal, kterou doporučuje šéfkuchař Čestru Pavel Brichzin, koupíte například v e-shopu Kitchenette.
Zástěra a tašky z Našeho masa a Kantýny
Obdarujte skalní fanoušky řeznictví Naše maso „dresem“ místních řezníků – černou zástěru s koženým popruhem pořídíte v e-shopu Naše maso nebo rovnou v řeznictví. Řeznický outfit doplňte plátěnou nákupní taškou s logem Našeho masa nebo Kantýny, kterou seženete v e-shopu Jídlo a radost.
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.