Tatarák z Našeho masa
Každý má svůj „nejlepší“ recept na tatarák a řeznictví Naše maso taky. Jejich trik je jednoduchý – stačí kvalitní maso a pár ingrediencí, které doma najdete vždycky.
Na 2 porce:
- 300 g hovězího zadního
- 40 g bílé cibule, nakrájené nadrobno
- 40 g kyselé okurky, nakrájené nadrobno
- 1 žloutek
- 1 lžička naší hořčice
- 1 lžička olivového oleje sůl a pepř dle chuti
- Maso umelte v mlýnku najemno – v Našem mase ho melou nadvakrát. Dbejte na to, aby byl mlýnek vychlazený, třením totiž vzniká teplo a maso by se mohlo rychleji kazit.
- Umleté maso pořádně promíchejte s cibulí, okurkami, žloutkem, hořčicí a olivovým olejem. Osolte a opepřete. Nakonec vytvarujte pomocí kovového razidla.
- Podávejte s topinkami a nešetřete česnekem.
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.