Znáte půjčovnu mobilních výčepů? Načepujte si dokonalé pivo, kde budete chtít

18. června 2024
Foto: Adam Mráček
Možná to ještě nevíte, ale rádi vám půjčíme některý z našich mobilních výčepů. Vybírat můžete z mnoha velikostí a druhů tak, aby dokonale splnily vaše potřeby. V nabídce jsou výčepy pro malou rodinnou sešlost, ale i pro velkou partu a párty. A kdyby to náhodou nestačilo, náš výčepní vám přijede s čepováním pomoct.

Pokud plánujete větší či menší akci, s radostí vám půjčíme náš mobilní výčep – a vy už si můžete pivo načepovat a vychutnat, kde budete chtít. Co pro to musíte udělat?

1) Vyberte si výčep

Nashville: do 20 lidí

Pokud plánujete oslavu či párty v polních podmínkách, berte výčep Nashville. Vodní chlazení funguje bez elektřiny, což znamená, že pouze nalijete vodu, nasypete led a čepujete. Tento malý, ale šikovný výčep je tou pravou volbou na akci do 20 hostů.

Baby: do 50 lidí

Varianty s vodním chlazením jsou ideální na grilování právě v těchto horkých dnech. Baby zvládne sešlost do 50 lidí.

Sucháč: do 70 lidí

Nebo vás zaujme spíš výčep se suchým chlazením aka Sucháč? Doporučujeme na akci do 70 osob. 

Freedom: do 100 lidí

Na principu suchého chlazení funguje i Freedom. Má zabudovaný oplach na pivní sklo a díky sklápěcím nohám ho můžete převézt autem.

Dvojče: do 100 lidí

Pokud vás dorazí kolem stovky, přijde vhod Dvojče. Navíc na něm můžete díky dvěma kohoutům narazit i dva druhy piva.

Karel: do 500 lidí

Chystáte svatbu či velkou firemní akci a rádi byste pečlivě ošetřené pivo? Žádný problém! S tímto výčepem, který má zabudované i mytí půllitrů a zachlazenou vanu, přijede rovnou i výčepní!

Cirkus: do 1000 lidí

Výčep Cirkus s přehledem zvládne i opravdu velké akce. Má v sobě zachlazenou průtokovou vanu na pivní sklo a chlazený box na sudy. Výčepní vám díky tomu bude po celou dobu čepovat pivo té správné teploty a v perfektní kondici.

2) Objednejte

Stačí, když si otevřete stránky Institutu PIVO, a tam si všechno snadno objednáte a domluvíte. Součástí zápůjčky jsou také pivní vedení, narážeč dle výběru, tlačná lahev, pivní sklo, mycí prostředek s houbou, tácky a veškeré potřebné nářadí. Každý výčep před zapůjčením pečlivě sanitujeme.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.