SurovinyMicrogreens: Jak je pěstovat a používat?Víc než jen ozdoba na talíři! Jak se pěstuje mikrozelenina – a proč ji pustit do kuchyně? KávaUltimátní recept na domácí filtrovanou kávuHledáte přesný a zároveň jednoduchý recept na domácí filtrovanou kávu? Už nemusíte, sepsali jsme ho! SurovinyJak se tradičně připravuje český chlebíček?Podrobná anatomie chlebíčkuMMRybyTechniky vařeníTriky šéfkuchařů na vánoční večeři - od kapra po salátRybí polévka se šafránem, telecí řízek v panko strouhance, kapr s křenem a slaninou… Co (a jak) vaří šéfkuchaři o Vánocích? Vánoční dekorace podle Yvety KroupovéSlavnostní hostina vyžaduje výjimečný dekor! Jak si vánočně ozdobit stůl – a prostor okolo něj? Pro inspiraciKáva10 vánočních dárků pro kafařeČím zaručeně potěšíte milovníka dobré kávy? KávaCupping aneb Jak se degustuje kávaSladká, acidní, zemitá, oříšková, nebo snad karamelová se svěžími tóny limetek? Naučte se rozpoznávat chuťový profil káv jako profesionálové!
SurovinyMicrogreens: Jak je pěstovat a používat?Víc než jen ozdoba na talíři! Jak se pěstuje mikrozelenina – a proč ji pustit do kuchyně?
KávaUltimátní recept na domácí filtrovanou kávuHledáte přesný a zároveň jednoduchý recept na domácí filtrovanou kávu? Už nemusíte, sepsali jsme ho!
MMRybyTechniky vařeníTriky šéfkuchařů na vánoční večeři - od kapra po salátRybí polévka se šafránem, telecí řízek v panko strouhance, kapr s křenem a slaninou… Co (a jak) vaří šéfkuchaři o Vánocích?
Vánoční dekorace podle Yvety KroupovéSlavnostní hostina vyžaduje výjimečný dekor! Jak si vánočně ozdobit stůl – a prostor okolo něj?
KávaCupping aneb Jak se degustuje kávaSladká, acidní, zemitá, oříšková, nebo snad karamelová se svěžími tóny limetek? Naučte se rozpoznávat chuťový profil káv jako profesionálové!