Co se děje v gastruProč Česko potřebuje Michelin?Úvaha restauratéra Tomáše Karpíška – o významu průvodce Michelin pro českou gastronomii, kulturu a společnost. Osobnosti gastronomieZákulisíPavel Maurer: Úplatky mi nikdo nenabízí.Rozhovor Tomáše Karpíška s Pavlem MaureremOsobnosti gastronomieBaví mě propojovat lidiRozhovor Tomáše Karpíška s Filipem Šimoníkem, který šéfuje marketingovému oddělení Ambiente.
Co se děje v gastruProč Česko potřebuje Michelin?Úvaha restauratéra Tomáše Karpíška – o významu průvodce Michelin pro českou gastronomii, kulturu a společnost.
Osobnosti gastronomieZákulisíPavel Maurer: Úplatky mi nikdo nenabízí.Rozhovor Tomáše Karpíška s Pavlem Maurerem
Osobnosti gastronomieBaví mě propojovat lidiRozhovor Tomáše Karpíška s Filipem Šimoníkem, který šéfuje marketingovému oddělení Ambiente.