Jak správně upéct kotletu
Jak připravit kotletu, aby se vám správně propekla a zůstala šťavnatá? Michal Bureš z Kantýny vám ukáže, jak na to.
Kantýna: Chrám masa
Nechejte si naložit na tác české hovězí a vepřové z ohně, u výčepu si objednejte pivo a hodujte. Naši kuchaři vaří z toho, co jim průběžně řezníci dodávají. Menu se díky tomu rychle mění, proto pokaždé můžete ochutnat něco jiného z této nabídky. V řeznictví si nakupte maso domů, nebo si ukažte na svůj oblíbený kousek, který vám na místě ugrilujeme.
Rezervace nebereme, děkujeme za pochopení.
Rezervace nebereme, děkujeme za pochopení.
Kotleta z Amasa, má tukové krytí, které zajistí, že kotleta bude šťavnatá. Maso nechte na kosti, u ní má totiž nejlepší chuť.
„Nepotřebujete žádný tuk, jen pořádně rozpálenou pánev. Tuk se vypeče z kotlety a vy v něm pak kotletu krásně doděláte,” radí Michal Bureš.
Podávejte s hořčicí a čerstvým chlebem.
Nakupte si domů!
Maso na tehle recept koupíte v Našem mase v Dlouhé ulici 39 nebo v řeznictví v Kantýně v ulici Politických vězňů 5, obojí v Praze 1. Anebo nakupujte online.
Líbil se vám článek?
Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.