NealkoCo se děje v gastruČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály. BarPřipravte si mandarinkový cordial a z něj vánoční gimlet podle barmana Jardy NovotnéhoRecept na koktejl, který osvěží nejednu adventní oslavu. BarUž jste ochutnali vaječňák z Lokálu? Tady je recept Lokál rozšiřuje řadu vlastních alkoholů o sezonní novinku. BarUltimátní recept na vaječný likér. Se špetkou kardamomu bude ještě lepšíVánoční klasika, která potěší i jako dárek! VínoNevařit, ohřát. Připravte si svařák s kandovanou citrusovou kůrouHorký adventní nápoj posunutý o level výš. Kam v PrazeBarSignature, nebo klasiku? 12 míst, kam v Praze zajít na skvělý koktejlNa rande, setkání s přáteli i rodinou. Kam v PrazeKávaProbuzení bez kofeinu. Kam v Praze na matcha latte?Pražský průvodce pro ty, co neholdují jenom kávě. VínoTip sommeliera z Čestru: Barolo k vysoké roštěné, moravskou Frankovku ke květové špičceVinné párování pro velké i příležitostné masaře.
NealkoCo se děje v gastruČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály.
BarPřipravte si mandarinkový cordial a z něj vánoční gimlet podle barmana Jardy NovotnéhoRecept na koktejl, který osvěží nejednu adventní oslavu.
BarUž jste ochutnali vaječňák z Lokálu? Tady je recept Lokál rozšiřuje řadu vlastních alkoholů o sezonní novinku.
BarUltimátní recept na vaječný likér. Se špetkou kardamomu bude ještě lepšíVánoční klasika, která potěší i jako dárek!
VínoNevařit, ohřát. Připravte si svařák s kandovanou citrusovou kůrouHorký adventní nápoj posunutý o level výš.
Kam v PrazeBarSignature, nebo klasiku? 12 míst, kam v Praze zajít na skvělý koktejlNa rande, setkání s přáteli i rodinou.
Kam v PrazeKávaProbuzení bez kofeinu. Kam v Praze na matcha latte?Pražský průvodce pro ty, co neholdují jenom kávě.
VínoTip sommeliera z Čestru: Barolo k vysoké roštěné, moravskou Frankovku ke květové špičceVinné párování pro velké i příležitostné masaře.