NNVzděláváme seUM na cestě za poznáním: Jak vznikl manifest nordické kuchyně a jak se na severu vzdělává v gastru?Co si generální manažerka UMu Jana Slabá přivezla z Kodaně? Inspiraci pro fungování kulinářských institucí a také podporu.NNVzděláváme seCo se děje v gastruRodinné recepty, vlastní kuchařka a příprava slavnosti. Tak vypadá pilotní projekt gastrovýchovy pro základní školyJak by mohlo probíhat vzdělávání o gastronomii na základních školách?NNVzděláváme seCo se děje v gastruVzájemná inspirace a propojování generací. V UMu se setkali kuchaři Staré gardy a AmbienteCo může vzniknou propojením kuchařů Ambiente se Starou gardou? První vlaštovkou je pop-up Ozvěny.PPGastro výletyGastro průvodce Kodaní: Od snídaně přes kávu a rychlý oběd až po slavnostní večeřiMekku městské cyklistiky a gastronomie prozkoumala generální manažerka UMu Jana Slabá.
NNVzděláváme seUM na cestě za poznáním: Jak vznikl manifest nordické kuchyně a jak se na severu vzdělává v gastru?Co si generální manažerka UMu Jana Slabá přivezla z Kodaně? Inspiraci pro fungování kulinářských institucí a také podporu.
NNVzděláváme seCo se děje v gastruRodinné recepty, vlastní kuchařka a příprava slavnosti. Tak vypadá pilotní projekt gastrovýchovy pro základní školyJak by mohlo probíhat vzdělávání o gastronomii na základních školách?
NNVzděláváme seCo se děje v gastruVzájemná inspirace a propojování generací. V UMu se setkali kuchaři Staré gardy a AmbienteCo může vzniknou propojením kuchařů Ambiente se Starou gardou? První vlaštovkou je pop-up Ozvěny.
PPGastro výletyGastro průvodce Kodaní: Od snídaně přes kávu a rychlý oběd až po slavnostní večeřiMekku městské cyklistiky a gastronomie prozkoumala generální manažerka UMu Jana Slabá.