NNCo se děje v gastruVzděláváme seRodinné recepty, vlastní kuchařka a příprava slavnosti. Tak vypadá pilotní projekt gastrovýchovy pro základní školyJak by mohlo probíhat vzdělávání o gastronomii na základních školách?Co se děje v gastruVzájemná inspirace a propojování generací. V UMu se setkali kuchaři Staré gardy a AmbienteCo může vzniknou propojením kuchařů Ambiente se Starou gardou? První vlaštovkou je pop-up Ozvěny.PPGastro výletyGastro průvodce Kodaní: Od snídaně přes kávu a rychlý oběd až po slavnostní večeřiMekku městské cyklistiky a gastronomie prozkoumala generální manažerka UMu Jana Slabá.
NNCo se děje v gastruVzděláváme seRodinné recepty, vlastní kuchařka a příprava slavnosti. Tak vypadá pilotní projekt gastrovýchovy pro základní školyJak by mohlo probíhat vzdělávání o gastronomii na základních školách?
Co se děje v gastruVzájemná inspirace a propojování generací. V UMu se setkali kuchaři Staré gardy a AmbienteCo může vzniknou propojením kuchařů Ambiente se Starou gardou? První vlaštovkou je pop-up Ozvěny.
PPGastro výletyGastro průvodce Kodaní: Od snídaně přes kávu a rychlý oběd až po slavnostní večeřiMekku městské cyklistiky a gastronomie prozkoumala generální manažerka UMu Jana Slabá.