facebook
instagram

Jak nakrájet krkovici na plátky, abyste připravili šťavnatý steak?

10. října 2018
I z vepřového můžete připravit šťavnatý steak plný chuti. Nebojte se ukrojit plátek o výšce palce – pokud je maso správně odleželé, steak neztvrdne.

Vzhůru pro kvalitní maso

Hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle vlastních receptur. Řeznictví Naše maso je místem pro všechny, kteří hledají kvalitní maso od tuzemských chovatelů. Přijďte si nakoupit do Dlouhé ulice.
Sem pro maso

Zkuste krkovici, která je díky výraznějšímu podílu tuku ideální na grilování i pečení. „V Amase necháváme vepřové maso týden odležet. Díky tomu zkřehne a můžeme ho krájet na tlusté plátky. Platí totéž co u hovězího – vždycky si víc pochutnáte na vyšším steaku,“ vysvětluje Vlasta Lacina z Amasa. Díky tomu, že je maso odležené a z kvalitního zdroje, nemusíte kusy naklepávat. Rovnou je hoďte na pánev nebo gril. 

ambiLogo

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.

Dále servírujeme