SurovinyJak poznat kvalitní čokoládu a kde ji skladovat?Čokoláda patří mezi nejoblíbenější pochoutky na světě. Ať už ji milujete hořkou, mléčnou, nebo bílou, její historie a využití jsou stejně rozmanité jako její chutě.ZákulisíPouzdro na steakový nůž nebo krabice na porcelán. Jak se navrhují obaly pro produkty Ambiente?Barevné, jednoduché, skleněné, papírové… obal musí být hlavně funkční!MMVnitřnostiRecepty s masemVepřová játra: tradiční české jídlo i vydatný zdroj živin. Dejte jim šanci s receptem z Lokálu!Já rád játra, ty rád játra… a díky našemu receptu je budou mít rádi všichni! MMUzeninyGrilováníGrilovat, vařit, péct… klobása zvládne všechno! Kde se vzala a jaké jsou její druhy?Klobása zažila všechno, od římských hostin po české zabijačky. A pořád je masovou hvězdou!MMReceptyRyby a mořské plodyJak osmažit kapra na výbornou? Proč použít sádlo a jak rybu ochutitBojíte se, že vám olej bude zase prskat? Nevíte, jak dlouho maso z každé strany smažit? Ukážeme vám, jak na to!MMTeorie, tipy a trikyRyby a mořské plodyFiletujte jako šéfkuchař. Tipy a triky, jak vykostit vánočního kapraŘíkáte si, že se filetování radši vyhnete? S naším videonávodem to zvládnete raz dva!MMRyby a mořské plodyReceptyVánoční kapr jinak než v trojobalu. Zkuste jednoduchý recept od KalendůMarinování, uzení, pečení… Vánoce jsou ten správný čas na experimenty!ReceptyOdlehčené Vánoce. Tipy na královskou hostinu, ze které vás nerozbolí žaludekPokud vás už omrzelo jíst na Štědrý večer stále stejná jídla, zkuste to letos jinak a svým nejbližším naservírujte třeba šneky či salátová srdíčka.
SurovinyJak poznat kvalitní čokoládu a kde ji skladovat?Čokoláda patří mezi nejoblíbenější pochoutky na světě. Ať už ji milujete hořkou, mléčnou, nebo bílou, její historie a využití jsou stejně rozmanité jako její chutě.
ZákulisíPouzdro na steakový nůž nebo krabice na porcelán. Jak se navrhují obaly pro produkty Ambiente?Barevné, jednoduché, skleněné, papírové… obal musí být hlavně funkční!
MMVnitřnostiRecepty s masemVepřová játra: tradiční české jídlo i vydatný zdroj živin. Dejte jim šanci s receptem z Lokálu!Já rád játra, ty rád játra… a díky našemu receptu je budou mít rádi všichni!
MMUzeninyGrilováníGrilovat, vařit, péct… klobása zvládne všechno! Kde se vzala a jaké jsou její druhy?Klobása zažila všechno, od římských hostin po české zabijačky. A pořád je masovou hvězdou!
MMReceptyRyby a mořské plodyJak osmažit kapra na výbornou? Proč použít sádlo a jak rybu ochutitBojíte se, že vám olej bude zase prskat? Nevíte, jak dlouho maso z každé strany smažit? Ukážeme vám, jak na to!
MMTeorie, tipy a trikyRyby a mořské plodyFiletujte jako šéfkuchař. Tipy a triky, jak vykostit vánočního kapraŘíkáte si, že se filetování radši vyhnete? S naším videonávodem to zvládnete raz dva!
MMRyby a mořské plodyReceptyVánoční kapr jinak než v trojobalu. Zkuste jednoduchý recept od KalendůMarinování, uzení, pečení… Vánoce jsou ten správný čas na experimenty!
ReceptyOdlehčené Vánoce. Tipy na královskou hostinu, ze které vás nerozbolí žaludekPokud vás už omrzelo jíst na Štědrý večer stále stejná jídla, zkuste to letos jinak a svým nejbližším naservírujte třeba šneky či salátová srdíčka.