Co se děje v gastruOběd pro dalšího: Jak se daří lidem, kterým projekt pomáhá? Jak funguje charitativní projekt Oběd pro dalšího? Osobnosti gastronomiePstruzi a ti druzíJak to chodí ve pstruhárně Josefa Bláhovce, který dodává čerstvé ryby do Brasilera ve Slovanském domě, Čestru a Pastacaffé? ZákulisíPráce v gastruBaví mě jít proti proudu„Marketing nejsou jenom loga a plakáty, ale hlavně spolupráce s lidmi,“ zdůrazňuje Anička Šprynarová, která má přesně tohle na starost v Lokálech. Jak své krédo uvádí do praxe? Co se děje v gastruChcete se potkat?Hosté Lokálu nakoupili za pouhý měsíc 281 Obědů pro dalšího. Jak si je bezdomovci pracující pro Nový Prostor, Pragulic a Jako doma užili? Co se děje v gastruJak chutná dobrý skutek? Příběhy lidí, kterým pomohl projekt Oběd pro dalšíhoKupte Oběd pro dalšího a pomozte některému z následujících lidí!
Co se děje v gastruOběd pro dalšího: Jak se daří lidem, kterým projekt pomáhá? Jak funguje charitativní projekt Oběd pro dalšího?
Osobnosti gastronomiePstruzi a ti druzíJak to chodí ve pstruhárně Josefa Bláhovce, který dodává čerstvé ryby do Brasilera ve Slovanském domě, Čestru a Pastacaffé?
ZákulisíPráce v gastruBaví mě jít proti proudu„Marketing nejsou jenom loga a plakáty, ale hlavně spolupráce s lidmi,“ zdůrazňuje Anička Šprynarová, která má přesně tohle na starost v Lokálech. Jak své krédo uvádí do praxe?
Co se děje v gastruChcete se potkat?Hosté Lokálu nakoupili za pouhý měsíc 281 Obědů pro dalšího. Jak si je bezdomovci pracující pro Nový Prostor, Pragulic a Jako doma užili?
Co se děje v gastruJak chutná dobrý skutek? Příběhy lidí, kterým pomohl projekt Oběd pro dalšíhoKupte Oběd pro dalšího a pomozte některému z následujících lidí!