Řeznictví Naše maso zavítá do Brna. Před Lokálem U Caipla nachystá oblíbené klasiky i ochutnávku masa z grilu

26. srpna 2024
Foto: Lucie Musková
Živá atmosféra pražského řeznictví Naše maso se na jedno zářijové odpoledne přenese do centra Brna. V úterý 10. září před Lokálem U Caipla připraví tým řezníků hovězí cheeseburgery, Reuben sendviče a šťavnaté grilované maso i uzeniny. Ve stejný den navíc Naše maso v Brně spustí rozvozovou službu – poctivé české maso a uzeniny si tak zákazníci v jihomoravské metropoli budou moci objednat pohodlně přes e-shop i domů.

Vzhůru pro kvalitní maso

Hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle vlastních receptur. Řeznictví Naše maso je chrámem pro všechny, kteří touží po kvalitním masu ze zvířat tuzemských chovatelů. A pokud nemůžete do prodejny v Dlouhé ulici, nakupte na e-shopu Naše maso.

Ikonické cheeseburgery z hověžího čestru a Reuben sendviče s kysaným zelím patří v pražském řeznictví Naše maso v pasáži Dlouhá již mezi stálice. Návštěvníci brněnského pop-upu si je vychutnají spolu s pečlivě ošetřeným plzeňským pivem, na které jsou zvyklí z Lokálu U Caipla. 

View post on Instagram
 

Tým řezníků z Našeho masa si pro hosty navíc připraví ochutnávku. „Nachystáme to nejlepší z grilu, co umíme nabídnout – stařené i vyzrálé hovězí, vepřové z přeštíka a naše skvělé uzeniny. Vše doplníme pečivem od pana Merhauta a chlebem 33 z karlínské Esky,“ říká k chystané akci generální manažer Našeho masa Radek Chaloupka.

Rozvoz až do Brna

Maso a uzeniny, ze kterých se budou speciality připravovat, si návštěvníci brněnského pop-upu následně budou moci díky nově zavedené rozvozové službě pořídit i domů. Na webu eshop.nasemaso.cz mohou vybírat ze stejně široké nabídky, jako zákazníci v Praze. Řeznictví potom objednávku doručí kamkoli po Brně. Rozvoz bude k dispozici od pondělí do čtvrtka v odpoledních a večerních hodinách, konkrétně od 16:00 do 22:00.

Zákazníkům se snažíme vyjít vstříc s jejich individuálními přáními. Pokud někdo například chce maso namlít, upravit gramáž nebo objednat jen půlku chleba místo celého, stačí, když nám to při zadávání objednávky napíše do poznámky. Každému jsme navíc připraveni poradit po telefonu a výběr s ním konzultovat,“ líčí fungování a přednosti rozvozové služby Radek Chaloupka.

Řeznictví Naše maso nabízí hovězí maso z plemene čestr, vepřové z přeštických prasat a uzeniny připravené podle originálních receptur. Veškeré maso pochází ze zvířat tuzemských chovatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají a dbají na to, aby zvířata měla spokojený život. Ve výrobně v Jenči pak maso bourají a nechávají zrát.

Pop-up Našeho masa v Brně se koná v úterý 10. září před Lokálem U Caipla v Kozí ulici. Startuje se v 16:00. Zákazníci si budou objednávat pomocí dotykových kiosků a platit bude možné pouze kartou.

Líbil se vám článek?

Sledujte naše novinky. Každý druhý pátek vám je pošleme.