Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Alžběta Rybářová(58)

pšeničná mouka z pekárny eska
  • Mouka

Od zrna až po těsto. Vše, co byste měli vědět o mouce

Je královnou těst, modlou pekařů a nedílnou součástí každé kuchyně.

Obrázek
  • Kam v Praze

Kam v Praze na brunch? Tady si skvěle pochutnáte

Vybrali jsme místa, kde připravují ty nejlepší brunche v Praze.

  • M
  • M
Obrázek
  • Vaření s masem

Práce s masem pro začátečníky: Od nákupu a skladování až po základní typy úpravy

Jak si osvojit práci s masem? Ultimátní návod pro kuchařské začátečníky.

Obrázek
  • Pro inspiraci

Co dělat, když se přejíte? 3 tipy, jak předejít žlučníkovému záchvatu

Když to s jídlem trochu přeženete…

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Ohlédnutí za pop-upem Půl na půl: Důraz na zeleninu, netradiční techniky i české suroviny

Setkání, na které budeme dlouho vzpomínat.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Co jsme servírovali v Ambiente v září? Pop-upová jízda, vůně langošů i velké oslavy

Zářijové novinky, které se udály v Ambiente.

  • N
  • N
Obrázek
  • Mise obilí

Mise obilí aneb Kudy vede cesta Ambiente za lepší a kvalitnější moukou

Příběh o tom, jak Ambiente k lepší mouce přišlo.

  • N
  • N
Obrázek
  • Mouka
  • Mise obilí

Jak se hledá mouka pro pekaře z Esky

Příběh o tom, jak pekaři z Esky nevzdali boj za tu správnou mouku.