Moje místaAnna Nosková: den pro mámu plný módy, šperků a kulturyNovinářka Anna Nosková miluje vše, co dělá život krásnější. Ať už je to architektura, móda nebo západ slunce v uličkách města, které jí po všech těch letech soužití, umí stále ještě překvapit. Práce v gastruCo je hlavním úkolem kreativních šéfkuchařů Ambiente? Kopat za celý týmCo všechno mají na starost kreativní šéfkuchaři a jak to funguje v praxi? Osobnosti gastronomieJeden nanuk jako vstupenka do Ambiente. Jak pečuje o hosty Filip Trčka? Rozhovor s Filipem Trčkou, ombudsmanem hostů Ambiente Teorie, tipy a triky10 věcí, na které si dát pozor, když vaříte před kuchařemPozvali jste domů na večeři kuchaře? Gratulujeme, máte odvahu. Přesto si raději takticky pohlídejte následující věci. ZákulisíPříběh talíře, který připomíná bublinkovou fóliiŠpičkový český design, špičkoví čeští skláři a špičková česká kuchyně. V La Degustation Bohême Bourgeoise se tohle všechno potkalo na jednom talíři. Teorie, tipy a trikyVařte s lehkostí. Tohle je 6 osvědčených triků od profíkůZástupce šéfkuchaře La Degustation Bohême Bourgeoise Tomáš Cibulka prozrazuje, jakými fígly si v kuchyni usnadňují život. Práce v gastruZpětná vazba v kuchyni: jak ji předávat a proč je důležitá?Komunikace je základ úspěchu, ať děláte cokoli. Naučte se ji ovládnout i v hektickém gastro prostředí. Práce v gastruNa stáži v Amass: Restaurace je taková, jaký je její šéfDánská restaurace Amass patří k nejvyhledávanějším ve Skandinávii– a přesto v ní nemá místo stres ani soutěživost. Tvrdí to Jana Bilíková, která tu byla stáži.
Moje místaAnna Nosková: den pro mámu plný módy, šperků a kulturyNovinářka Anna Nosková miluje vše, co dělá život krásnější. Ať už je to architektura, móda nebo západ slunce v uličkách města, které jí po všech těch letech soužití, umí stále ještě překvapit.
Práce v gastruCo je hlavním úkolem kreativních šéfkuchařů Ambiente? Kopat za celý týmCo všechno mají na starost kreativní šéfkuchaři a jak to funguje v praxi?
Osobnosti gastronomieJeden nanuk jako vstupenka do Ambiente. Jak pečuje o hosty Filip Trčka? Rozhovor s Filipem Trčkou, ombudsmanem hostů Ambiente
Teorie, tipy a triky10 věcí, na které si dát pozor, když vaříte před kuchařemPozvali jste domů na večeři kuchaře? Gratulujeme, máte odvahu. Přesto si raději takticky pohlídejte následující věci.
ZákulisíPříběh talíře, který připomíná bublinkovou fóliiŠpičkový český design, špičkoví čeští skláři a špičková česká kuchyně. V La Degustation Bohême Bourgeoise se tohle všechno potkalo na jednom talíři.
Teorie, tipy a trikyVařte s lehkostí. Tohle je 6 osvědčených triků od profíkůZástupce šéfkuchaře La Degustation Bohême Bourgeoise Tomáš Cibulka prozrazuje, jakými fígly si v kuchyni usnadňují život.
Práce v gastruZpětná vazba v kuchyni: jak ji předávat a proč je důležitá?Komunikace je základ úspěchu, ať děláte cokoli. Naučte se ji ovládnout i v hektickém gastro prostředí.
Práce v gastruNa stáži v Amass: Restaurace je taková, jaký je její šéfDánská restaurace Amass patří k nejvyhledávanějším ve Skandinávii– a přesto v ní nemá místo stres ani soutěživost. Tvrdí to Jana Bilíková, která tu byla stáži.