Čepování pivaAby bylo pivo ještě lepšíČisté trubky = dokonalé pivo. Proto létající výčepní Lucie Janečková provádí v Lokálech dvakrát ročně velkou sanitaci. Co tahle akce obnáší? Zrození ležáku Jak se vaří pivo u Dvou kohoutů? Sládek Lukáš Tomsa vás provede celým procesem od A do Z.Osobnosti gastronomieZajímá mě, co pěstuje čínská babička na zahrádceRozhovor se Stanislavem Hechtem ze Sluneční farmy Vykáň PPČepování piva„Výčepní, to byl někdo!“A zase může být. Lukáš Svoboda tvrdí, že povolání výčepního zažívá po „době temna“ a Klondiku renesanci. Konečně!MMUzeninyZe života řezníkůPodle gothaje poznáte řezníkaReportáž z Amasa. Maso, špekáčky, zmijovka – a skvělá parta!Co se děje v gastruNa letiště? Ne, ke hvězdámMarkéta Libánská měla pracovat na letišti, ale nakonec se rozhodla pro svoji druhou vášeň – vaření.SurovinyŘedkvičky, které sníte i s natíŽe se ředkvičky hodí maximálně do salátů a na chleba s máslem? Tím to teprve začíná! S přehledem je totiž můžete zpracovat celé, i s natí. Tady jsou tipy od Standy Hechta ze Sluneční farmy Vykáň.SurovinyJak se pěstují microgreens?Abychom to zjistili, rozjeli jsme se za farmářem Stanislavem Hechtem. Už totiž vyzkoušel na čtyřicet druhů!
Čepování pivaAby bylo pivo ještě lepšíČisté trubky = dokonalé pivo. Proto létající výčepní Lucie Janečková provádí v Lokálech dvakrát ročně velkou sanitaci. Co tahle akce obnáší?
Zrození ležáku Jak se vaří pivo u Dvou kohoutů? Sládek Lukáš Tomsa vás provede celým procesem od A do Z.
Osobnosti gastronomieZajímá mě, co pěstuje čínská babička na zahrádceRozhovor se Stanislavem Hechtem ze Sluneční farmy Vykáň
PPČepování piva„Výčepní, to byl někdo!“A zase může být. Lukáš Svoboda tvrdí, že povolání výčepního zažívá po „době temna“ a Klondiku renesanci. Konečně!
MMUzeninyZe života řezníkůPodle gothaje poznáte řezníkaReportáž z Amasa. Maso, špekáčky, zmijovka – a skvělá parta!
Co se děje v gastruNa letiště? Ne, ke hvězdámMarkéta Libánská měla pracovat na letišti, ale nakonec se rozhodla pro svoji druhou vášeň – vaření.
SurovinyŘedkvičky, které sníte i s natíŽe se ředkvičky hodí maximálně do salátů a na chleba s máslem? Tím to teprve začíná! S přehledem je totiž můžete zpracovat celé, i s natí. Tady jsou tipy od Standy Hechta ze Sluneční farmy Vykáň.
SurovinyJak se pěstují microgreens?Abychom to zjistili, rozjeli jsme se za farmářem Stanislavem Hechtem. Už totiž vyzkoušel na čtyřicet druhů!