Čepování pivaTo nejlepší pivo? Díky řádné sanitaci! Přečtěte si, co obnášíČisté trubky = dokonalé pivo. Proto létající výčepní Lucie Janečková provádí v Lokálech dvakrát ročně velkou sanitaci. Co tahle akce obnáší? PPVaření pivaZrození ležáku. Jak se vaří pivo u Dvou kohoutů? Jak se vaří pivo u Dvou kohoutů? Sládek Lukáš Tomsa vás provede celým procesem od A do Z.Osobnosti gastronomieZajímá mě, co pěstuje čínská babička na zahrádceRozhovor se Stanislavem Hechtem ze Sluneční farmy Vykáň PPČepování pivaVýčepní, to byl někdo! A proto se v Lokálech snažíme, aby to tak zůstaloA zase může být. Lukáš Svoboda tvrdí, že povolání výčepního zažívá po „době temna“ a Klondiku renesanci. Konečně!MMCo se děje v gastruZe života řezníkůJsme producenti masa a uzenin, ne dovozci a překupníci. Vítejte v Amase, hlavním dodavateli masa do AmbienteReportáž z Amasa. Maso, špekáčky, zmijovka – a skvělá parta!Co se děje v gastruNa letiště? Ne, ke hvězdámMarkéta Libánská měla pracovat na letišti, ale nakonec se rozhodla pro svoji druhou vášeň – vaření.SurovinyŘedkvičky, které sníte i s natíŽe se ředkvičky hodí maximálně do salátů a na chleba s máslem? Tím to teprve začíná! S přehledem je totiž můžete zpracovat celé, i s natí. Tady jsou tipy od Standy Hechta ze Sluneční farmy Vykáň.SurovinyOd wasabi po brutnák. Jak pěstuje microgreens profík? Abychom to zjistili, rozjeli jsme se za farmářem Stanislavem Hechtem. Už totiž vyzkoušel na čtyřicet druhů!
Čepování pivaTo nejlepší pivo? Díky řádné sanitaci! Přečtěte si, co obnášíČisté trubky = dokonalé pivo. Proto létající výčepní Lucie Janečková provádí v Lokálech dvakrát ročně velkou sanitaci. Co tahle akce obnáší?
PPVaření pivaZrození ležáku. Jak se vaří pivo u Dvou kohoutů? Jak se vaří pivo u Dvou kohoutů? Sládek Lukáš Tomsa vás provede celým procesem od A do Z.
Osobnosti gastronomieZajímá mě, co pěstuje čínská babička na zahrádceRozhovor se Stanislavem Hechtem ze Sluneční farmy Vykáň
PPČepování pivaVýčepní, to byl někdo! A proto se v Lokálech snažíme, aby to tak zůstaloA zase může být. Lukáš Svoboda tvrdí, že povolání výčepního zažívá po „době temna“ a Klondiku renesanci. Konečně!
MMCo se děje v gastruZe života řezníkůJsme producenti masa a uzenin, ne dovozci a překupníci. Vítejte v Amase, hlavním dodavateli masa do AmbienteReportáž z Amasa. Maso, špekáčky, zmijovka – a skvělá parta!
Co se děje v gastruNa letiště? Ne, ke hvězdámMarkéta Libánská měla pracovat na letišti, ale nakonec se rozhodla pro svoji druhou vášeň – vaření.
SurovinyŘedkvičky, které sníte i s natíŽe se ředkvičky hodí maximálně do salátů a na chleba s máslem? Tím to teprve začíná! S přehledem je totiž můžete zpracovat celé, i s natí. Tady jsou tipy od Standy Hechta ze Sluneční farmy Vykáň.
SurovinyOd wasabi po brutnák. Jak pěstuje microgreens profík? Abychom to zjistili, rozjeli jsme se za farmářem Stanislavem Hechtem. Už totiž vyzkoušel na čtyřicet druhů!