Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Lenka Požárová(45)

Obrázek
  • Práce v gastru

Tomáš Kubart: Dobrý šéf je ten, který hosta nepovyšuje nad zaměstnance

Co dělá Tomáše Kubarta (26), generálního manažera top londýnské restaurace, šéfem snů? Kromě nadšení a chuti pořád se učit i to, že nezapomněl, jaké to je, když začínáte.

Obrázek
  • Bar

Pohádka o brněnském Turbomoštu

Kde se vzal? Pátrala po tom Lenka Požárová.

  • P
  • P
Obrázek
  • O čepování piva

Rodák z Brna v Londýně otevřel neotřelý bar, koktejly čepuje z pípy

Až budete v Londýně, zajděte na koktejl do baru Alexe Krateny. Proč právě tam?

Obrázek
  • Osobnosti gastronomie

Z prodavače šéfem Borough Market. Jordan Stone má na starosti chod nejrušnějšího trhu v Londýně

Jak se to dělá? Zjistíte to z rozhovoru Lenky Požárové.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Falešný vaječný poplach

Eggslut = vaječná bublina, která v Londýně rychle splaskla. Aspoň podle Lenky Požárové.

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Londýnská celebrita: Miluje maso a říká si Ribman

Příběh chlapíka, který se evidentně řídí heslem „Nikdy to nevzdávej!“

Obrázek
  • Práce v gastru

Co (ne)dokáže výtah na jídlo

Postřehy Lenky Požárové

Obrázek
  • Pro inspiraci

Projíst se Londýnem. Jaká tradiční jídla stojí za to ochutnat?

V metropoli nad Temží je možné ochutnat ledacos, neboť se tu koncentrují jak lidé, tak chutě z celého světa. Kde začít a kam pokračovat? Tady je seznam Lenky Požárové.