Práce v gastruŠéf, který hosta nepovyšuje nad zaměstnanceCo dělá Tomáše Kubarta (26), generálního manažera top londýnské restaurace, šéfem snů? Kromě nadšení a chuti pořád se učit i to, že nezapomněl, jaké to je, když začínáte. BarPohádka o brněnském TurbomoštuKde se vzal? Pátrala po tom Lenka Požárová. PPČepování pivaNeposedný barman s pípouAž budete v Londýně, zajděte na koktejl do baru Alexe Krateny. Proč právě tam? Osobnosti gastronomieZ prodavače šéfem trhu v Londýně. Do rokaJak se to dělá? Zjistíte to z rozhovoru Lenky Požárové. Co se děje v gastruFalešný vaječný poplachEggslut = vaječná bublina, která v Londýně rychle splaskla. Aspoň podle Lenky Požárové. Miluje maso a říká si RibmanPříběh chlapíka, který se evidentně řídí heslem „Nikdy to nevzdávej!“Práce v gastruCo (ne)dokáže výtah na jídloPostřehy Lenky PožárovéPro inspiraciIkonická jídla v LondýněV metropoli nad Temží je možné ochutnat ledacos, neboť se tu koncentrují jak lidé, tak chutě z celého světa. Kde začít a kam pokračovat? Tady je seznam Lenky Požárové.
Práce v gastruŠéf, který hosta nepovyšuje nad zaměstnanceCo dělá Tomáše Kubarta (26), generálního manažera top londýnské restaurace, šéfem snů? Kromě nadšení a chuti pořád se učit i to, že nezapomněl, jaké to je, když začínáte.
PPČepování pivaNeposedný barman s pípouAž budete v Londýně, zajděte na koktejl do baru Alexe Krateny. Proč právě tam?
Osobnosti gastronomieZ prodavače šéfem trhu v Londýně. Do rokaJak se to dělá? Zjistíte to z rozhovoru Lenky Požárové.
Co se děje v gastruFalešný vaječný poplachEggslut = vaječná bublina, která v Londýně rychle splaskla. Aspoň podle Lenky Požárové.
Pro inspiraciIkonická jídla v LondýněV metropoli nad Temží je možné ochutnat ledacos, neboť se tu koncentrují jak lidé, tak chutě z celého světa. Kde začít a kam pokračovat? Tady je seznam Lenky Požárové.