Sladké pečeníReceptyUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny.MMUzeninyRecepty s masemJak nařezat špekáčky „na hranolky“, aby je milovali děti i dospělíJak ho nařezat, když chcete, aby si děti přidávaly a přidávaly.Pro inspiraciKam s kelímkem? Óda na recyklaciNo ano, s kelímkem od kávy i jiných drinků. Uprostřed festivalové sezony o tom pouvažoval Ondřej Štökl, hlavní barista Ambiente.Osobnosti gastronomieAnthony Bourdain viděl za horizontOsobní vzpomínka Hany MichopuluCo se děje v gastruPražské restaurace mají u Michelinu šanci!Jaké naděje mají české restaurace u michelinských komisařů ve srovnání s Francií, Německem či Holandskem? Tady je názor Oldřicha Sahajdáka.Práce v gastru4 základní typy kuchařůNěkdo vaří pro peníze, jiný vnímá kuchařinu jako vášeň či poslání. Najdete se mezi čtyřmi základními typy?Práce v gastruObsluha kdysi a dnesZásadní mezníky v historii hodování + aktuální trendy v kostceKávaLetem světem o pražírnách kávyPotkali se v kavárně teď spolu v laboratorních podmínkách vymýšlejí kávové speciality. Kdo pro baristy z FunLabu praží kávu a podle čeho si pražírny vybírají?
Sladké pečeníReceptyUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny.
MMUzeninyRecepty s masemJak nařezat špekáčky „na hranolky“, aby je milovali děti i dospělíJak ho nařezat, když chcete, aby si děti přidávaly a přidávaly.
Pro inspiraciKam s kelímkem? Óda na recyklaciNo ano, s kelímkem od kávy i jiných drinků. Uprostřed festivalové sezony o tom pouvažoval Ondřej Štökl, hlavní barista Ambiente.
Co se děje v gastruPražské restaurace mají u Michelinu šanci!Jaké naděje mají české restaurace u michelinských komisařů ve srovnání s Francií, Německem či Holandskem? Tady je názor Oldřicha Sahajdáka.
Práce v gastru4 základní typy kuchařůNěkdo vaří pro peníze, jiný vnímá kuchařinu jako vášeň či poslání. Najdete se mezi čtyřmi základními typy?
KávaLetem světem o pražírnách kávyPotkali se v kavárně teď spolu v laboratorních podmínkách vymýšlejí kávové speciality. Kdo pro baristy z FunLabu praží kávu a podle čeho si pražírny vybírají?