Sladké pečeníReceptyUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny.MMUzeninyRecepty s masemŠpekáček „na hranolky“Jak ho nařezat, když chcete, aby si děti přidávaly a přidávaly.Pro inspiraciKam s kelímkem?No ano, s kelímkem od kávy i jiných drinků. Uprostřed festivalové sezony o tom pouvažoval Ondřej Štökl, hlavní barista Ambiente.Osobnosti gastronomieAnthony Bourdain viděl za horizontOsobní vzpomínka Hany MichopuluCo se děje v gastruPražské restaurace mají u Michelinu šanci!Jaké naděje mají české restaurace u michelinských komisařů ve srovnání s Francií, Německem či Holandskem? Tady je názor Oldřicha Sahajdáka.ReceptySladké pečeníKremrole z EskyPodle šéfcukrářky Ilony Tunkové. Bonus: Recept na bílkový krém.Práce v gastru4 základní typy kuchařůNěkdo vaří pro peníze, jiný vnímá kuchařinu jako vášeň či poslání. Najdete se mezi čtyřmi základními typy?Práce v gastruObsluha kdysi a dnesZásadní mezníky v historii hodování + aktuální trendy v kostce
Sladké pečeníReceptyUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny.
MMUzeninyRecepty s masemŠpekáček „na hranolky“Jak ho nařezat, když chcete, aby si děti přidávaly a přidávaly.
Pro inspiraciKam s kelímkem?No ano, s kelímkem od kávy i jiných drinků. Uprostřed festivalové sezony o tom pouvažoval Ondřej Štökl, hlavní barista Ambiente.
Co se děje v gastruPražské restaurace mají u Michelinu šanci!Jaké naděje mají české restaurace u michelinských komisařů ve srovnání s Francií, Německem či Holandskem? Tady je názor Oldřicha Sahajdáka.
Práce v gastru4 základní typy kuchařůNěkdo vaří pro peníze, jiný vnímá kuchařinu jako vášeň či poslání. Najdete se mezi čtyřmi základními typy?