Sladké pečeníReceptyUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny. MMUzeninyRecepty s masemJak nařezat špekáčky „na hranolky“, aby je milovali děti i dospělíJak ho nařezat, když chcete, aby si děti přidávaly a přidávaly. Pro inspiraciKam s kelímkem? Óda na recyklaciNo ano, s kelímkem od kávy i jiných drinků. Uprostřed festivalové sezony o tom pouvažoval Ondřej Štökl, hlavní barista Ambiente. Osobnosti gastronomieAnthony Bourdain viděl za horizontOsobní vzpomínka Hany Michopulu Co se děje v gastruPražské restaurace mají u Michelinu šanci!Jaké naděje mají české restaurace u michelinských komisařů ve srovnání s Francií, Německem či Holandskem? Tady je názor Oldřicha Sahajdáka. Práce v gastruOd pragmatismu po vášeň: 4 základní typy kuchařůNěkdo vaří pro peníze, jiný vnímá kuchařinu jako vášeň či poslání. Najdete se mezi čtyřmi základními typy? Práce v gastruObsluha kdysi a dnes: Jak si žili číšníci v antickém Řecku nebo v 17. století?Zásadní mezníky v historii hodování + aktuální trendy v kostce KávaLetem světem o pražírnách kávyPotkali se v kavárně teď spolu v laboratorních podmínkách vymýšlejí kávové speciality. Kdo pro baristy z FunLabu praží kávu a podle čeho si pražírny vybírají?
Sladké pečeníReceptyUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny.
MMUzeninyRecepty s masemJak nařezat špekáčky „na hranolky“, aby je milovali děti i dospělíJak ho nařezat, když chcete, aby si děti přidávaly a přidávaly.
Pro inspiraciKam s kelímkem? Óda na recyklaciNo ano, s kelímkem od kávy i jiných drinků. Uprostřed festivalové sezony o tom pouvažoval Ondřej Štökl, hlavní barista Ambiente.
Co se děje v gastruPražské restaurace mají u Michelinu šanci!Jaké naděje mají české restaurace u michelinských komisařů ve srovnání s Francií, Německem či Holandskem? Tady je názor Oldřicha Sahajdáka.
Práce v gastruOd pragmatismu po vášeň: 4 základní typy kuchařůNěkdo vaří pro peníze, jiný vnímá kuchařinu jako vášeň či poslání. Najdete se mezi čtyřmi základními typy?
Práce v gastruObsluha kdysi a dnes: Jak si žili číšníci v antickém Řecku nebo v 17. století?Zásadní mezníky v historii hodování + aktuální trendy v kostce
KávaLetem světem o pražírnách kávyPotkali se v kavárně teď spolu v laboratorních podmínkách vymýšlejí kávové speciality. Kdo pro baristy z FunLabu praží kávu a podle čeho si pražírny vybírají?