Pro inspiraciCo snídá Sláva Grigorik?A je tu druhý díl naší snídaňové ankety! Tentokrát jsme vyzpovídali Slávu Grigoryka, šéfkuchaře cukrárny Myšák.MMZe života řezníkůJak vyzrát na maso aneb příběh českého stařeného masaVraťte se s námi o deset let zpátky, kdy začali kuchaři z Ambiente stařit první české steaky! Práce v gastru7 poznávacích znamení kuchařePoznáváte se?KávaPráce v gastruLáska ke kávě nestačí aneb 7 ideálních vlastností baristyNe, není to jen láska ke kávě.Práce v gastruTeorie, tipy a trikyVaření pro začátečníky aneb 7 tipů z kuchařské základkyTyhle triky z hypotetické první třídy kuchařské školy fungují! Ať už je to dochucování, správné čtení receptu, nebo kombinace rychlosti a trpělivosti.MMVepřové z přeštíkaPoznáváme partie vepřového masa: kotletaMáte chuť na libovější, nebo prorostlejší maso? Na kotletě z přeštíka najdete obojí. MMUzeninyŠpekáček na scénu! Na co si dát při výběru pozor a jak ho nejlíp nakrájet?Jak poznáte ten pravý? Je v něm vepřové a hovězí maso, a hlavně kousky špeku – ostatně díky nim získal své jméno. MMTeorie, tipy a trikyGrilováníJak grilovat na dřevěném uhlí?Taktiky, které se v praxi osvědčily profesionálním kuchařům. Vše od výběru uhlí až po závěrečný „úklid“.
Pro inspiraciCo snídá Sláva Grigorik?A je tu druhý díl naší snídaňové ankety! Tentokrát jsme vyzpovídali Slávu Grigoryka, šéfkuchaře cukrárny Myšák.
MMZe života řezníkůJak vyzrát na maso aneb příběh českého stařeného masaVraťte se s námi o deset let zpátky, kdy začali kuchaři z Ambiente stařit první české steaky!
KávaPráce v gastruLáska ke kávě nestačí aneb 7 ideálních vlastností baristyNe, není to jen láska ke kávě.
Práce v gastruTeorie, tipy a trikyVaření pro začátečníky aneb 7 tipů z kuchařské základkyTyhle triky z hypotetické první třídy kuchařské školy fungují! Ať už je to dochucování, správné čtení receptu, nebo kombinace rychlosti a trpělivosti.
MMVepřové z přeštíkaPoznáváme partie vepřového masa: kotletaMáte chuť na libovější, nebo prorostlejší maso? Na kotletě z přeštíka najdete obojí.
MMUzeninyŠpekáček na scénu! Na co si dát při výběru pozor a jak ho nejlíp nakrájet?Jak poznáte ten pravý? Je v něm vepřové a hovězí maso, a hlavně kousky špeku – ostatně díky nim získal své jméno.
MMTeorie, tipy a trikyGrilováníJak grilovat na dřevěném uhlí?Taktiky, které se v praxi osvědčily profesionálním kuchařům. Vše od výběru uhlí až po závěrečný „úklid“.