Práce v gastruChtěl jsem lepší život pro sebe i své lidiProč se ve švédském Fävikenu už nepracuje osmnáct hodin denně, ale jen osm? Kam zmizelo pracovní peklo „6 x 18“, na které vzpomíná Jana Bilíková?BarNejlepší bar světa roku 2017? V Londýně!Pokud máte rádi koktejly, měli byste si podle všeho rezervovat letenky do Londýna.Co se děje v gastruManfreds a MarkétaNa zahraniční stáži se člověk nadře, ale zase nasbírá neskutečnou inspiraci! Markéta Libánská z Našeho masa strávila dva nabité týdny kodaňské restauraci Manfreds.NNVzděláváme seŠéfkuchaři na farměJednoho srpnového dne se parta šéfkuchařů z Ambiente vypravila na farmu v Olešné. Proč zrovna tam?ZákulisíObujte se do toho!České i světové restaurace začínají spolupracovat s výrobci bot. Je to výhodné pro obě strany: kuchaři a číšníci mají trendy obutí a výrobci bot hezkou reklamu.Znanukovat se dá skoro všechnoNanuky s koprem, tabákem, aperolem, gruzínským koňakem… Seznamte se s Nanuky Praha!Osobnosti gastronomieCo se děje v gastruŠkoda nevařit (a nevyhrát!)Bude mu teprve třiadvacet, a už získal kuchařkového Oscara. Martin Škoda vyhrál se svou knihou Škoda nevařit 2 – Kuchařka plná akce v soutěži Gourmand World Cookbook Awards 2016. Jaké bylo předávání ceny a co všechno teď chystá?
Práce v gastruChtěl jsem lepší život pro sebe i své lidiProč se ve švédském Fävikenu už nepracuje osmnáct hodin denně, ale jen osm? Kam zmizelo pracovní peklo „6 x 18“, na které vzpomíná Jana Bilíková?
BarNejlepší bar světa roku 2017? V Londýně!Pokud máte rádi koktejly, měli byste si podle všeho rezervovat letenky do Londýna.
Co se děje v gastruManfreds a MarkétaNa zahraniční stáži se člověk nadře, ale zase nasbírá neskutečnou inspiraci! Markéta Libánská z Našeho masa strávila dva nabité týdny kodaňské restauraci Manfreds.
NNVzděláváme seŠéfkuchaři na farměJednoho srpnového dne se parta šéfkuchařů z Ambiente vypravila na farmu v Olešné. Proč zrovna tam?
ZákulisíObujte se do toho!České i světové restaurace začínají spolupracovat s výrobci bot. Je to výhodné pro obě strany: kuchaři a číšníci mají trendy obutí a výrobci bot hezkou reklamu.
Znanukovat se dá skoro všechnoNanuky s koprem, tabákem, aperolem, gruzínským koňakem… Seznamte se s Nanuky Praha!
Osobnosti gastronomieCo se děje v gastruŠkoda nevařit (a nevyhrát!)Bude mu teprve třiadvacet, a už získal kuchařkového Oscara. Martin Škoda vyhrál se svou knihou Škoda nevařit 2 – Kuchařka plná akce v soutěži Gourmand World Cookbook Awards 2016. Jaké bylo předávání ceny a co všechno teď chystá?