MMDrůbežRecepty s masemSvatomartinská husa? Zkuste tu se zelím a chlupatými knedlíky podle restaurace ČestruOslavme přicházející zimu husou, zelím a knedlíky! KávaPráce v gastruJeden den s baristou EskySeznamte se s Matějem Pínou a zjistěte, co všechno obnáší práce baristy. MMDrůbežRecepty s masemKonfitovaná kachní stehna se zelím a knedlíkem z Café SavoyBěžně si na „velkou českou klasiku“ netroufáte? Podle podrobného receptu z Café Savoy to zvládnete s přehledem, uvidíte! Káva4 studené kávové drinkyDokážou nejen povzbudit, ale i osvěžit! Prošli jsme vyhlášené pražské kavárny a vybrali pro vás čtvero letních kofeinových specialit. KávaOd tulipánu po draka. Chcete umět latte art jako barista? Co všechno se dá namalovat do kávy? A jak na to? Teorie, tipy a trikyJak se připravují čerstvé těstoviny?Kolik druhů těstovin se denně vyrábí v restauraci Pasta Fresca? Koukali jsme pod ruce Žanetě Šarišské. ReceptySurovinyBylina týdne: Sedmikráska chudobka. Skvěle chutná v omeletě S čím vším vám bude chutnat a proč se na květy vypravit v pravé poledne? MMHovězí z čestruRecepty s masemTatarák à la parisienne podle receptu Café SavoyJak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy?
MMDrůbežRecepty s masemSvatomartinská husa? Zkuste tu se zelím a chlupatými knedlíky podle restaurace ČestruOslavme přicházející zimu husou, zelím a knedlíky!
KávaPráce v gastruJeden den s baristou EskySeznamte se s Matějem Pínou a zjistěte, co všechno obnáší práce baristy.
MMDrůbežRecepty s masemKonfitovaná kachní stehna se zelím a knedlíkem z Café SavoyBěžně si na „velkou českou klasiku“ netroufáte? Podle podrobného receptu z Café Savoy to zvládnete s přehledem, uvidíte!
Káva4 studené kávové drinkyDokážou nejen povzbudit, ale i osvěžit! Prošli jsme vyhlášené pražské kavárny a vybrali pro vás čtvero letních kofeinových specialit.
KávaOd tulipánu po draka. Chcete umět latte art jako barista? Co všechno se dá namalovat do kávy? A jak na to?
Teorie, tipy a trikyJak se připravují čerstvé těstoviny?Kolik druhů těstovin se denně vyrábí v restauraci Pasta Fresca? Koukali jsme pod ruce Žanetě Šarišské.
ReceptySurovinyBylina týdne: Sedmikráska chudobka. Skvěle chutná v omeletě S čím vším vám bude chutnat a proč se na květy vypravit v pravé poledne?
MMHovězí z čestruRecepty s masemTatarák à la parisienne podle receptu Café SavoyJak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy?