MMDrůbežRecepty s masemSvatomartinská husa podle Pavla StrakyOslavme přicházející zimu husou, zelím a knedlíky! KávaPráce v gastruJeden den s baristou EskySeznamte se s Matějem Pínou a zjistěte, co všechno obnáší práce baristy. MMReceptyRecepty s masemKonfitovaná kachní stehna se zelím a knedlíkemBěžně si na „velkou českou klasiku“ netroufáte? Podle podrobného receptu z Café Savoy to zvládnete s přehledem, uvidíte! Káva4 studené kávové drinkyDokážou nejen povzbudit, ale i osvěžit! Prošli jsme vyhlášené pražské kavárny a vybrali pro vás čtvero letních kofeinových specialit. KávaAndělé a draci v šálkuCo všechno se dá namalovat do kávy? A jak na to? Techniky vařeníJak se připravují čerstvé těstoviny?Kolik druhů těstovin se denně vyrábí v restauraci Pasta Fresca? Koukali jsme pod ruce Žanetě Šarišské. ReceptySurovinyBylina týdne: Sedmikráska chudobkaS čím vším vám bude chutnat a proč se na květy vypravit v pravé poledne? MMHovězí z čestruRecepty s masemTatarák à la parisienneJak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy?
MMDrůbežRecepty s masemSvatomartinská husa podle Pavla StrakyOslavme přicházející zimu husou, zelím a knedlíky!
KávaPráce v gastruJeden den s baristou EskySeznamte se s Matějem Pínou a zjistěte, co všechno obnáší práce baristy.
MMReceptyRecepty s masemKonfitovaná kachní stehna se zelím a knedlíkemBěžně si na „velkou českou klasiku“ netroufáte? Podle podrobného receptu z Café Savoy to zvládnete s přehledem, uvidíte!
Káva4 studené kávové drinkyDokážou nejen povzbudit, ale i osvěžit! Prošli jsme vyhlášené pražské kavárny a vybrali pro vás čtvero letních kofeinových specialit.
Techniky vařeníJak se připravují čerstvé těstoviny?Kolik druhů těstovin se denně vyrábí v restauraci Pasta Fresca? Koukali jsme pod ruce Žanetě Šarišské.
ReceptySurovinyBylina týdne: Sedmikráska chudobkaS čím vším vám bude chutnat a proč se na květy vypravit v pravé poledne?
MMHovězí z čestruRecepty s masemTatarák à la parisienneJak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy?