Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Eliška Moravcová(26)

  • M
  • M
Obrázek
  • Drůbež
  • Recepty s masem

Svatomartinská husa? Zkuste tu se zelím a chlupatými knedlíky podle restaurace Čestru

Oslavme přicházející zimu husou, zelím a knedlíky! 

Obrázek
  • Káva
  • Práce v gastru

Budíček na půl šesté aneb jeden den s baristou Esky

Seznamte se s Matějem Pínou a zjistěte, co všechno obnáší práce baristy.

  • M
  • M
Obrázek
  • Drůbež
  • Recepty s masem

Konfitovaná kachní stehna se zelím a knedlíkem z Café Savoy

Běžně si na „velkou českou klasiku“ netroufáte? Podle podrobného receptu z Café Savoy to zvládnete s přehledem, uvidíte!

Obrázek
  • Káva

4 studené kávové drinky

Dokážou nejen povzbudit, ale i osvěžit! Prošli jsme vyhlášené pražské kavárny a vybrali pro vás čtvero letních kofeinových specialit.

Obrázek
  • Káva

Od tulipánu po draka. Chcete umět latte art jako barista?

Co všechno se dá namalovat do kávy? A jak na to?

Obrázek
  • Teorie, tipy a triky

Jak se připravují čerstvé těstoviny?

Kolik druhů těstovin se denně vyrábí v restauraci Pasta Fresca? Koukali jsme pod ruce Žanetě Šarišské. 

Obrázek
  • Recepty
  • Suroviny

Bylina týdne: Sedmikráska chudobka. Skvěle chutná v omeletě

S čím vším vám bude chutnat a proč se na květy vypravit v pravé poledne? 

  • M
  • M
Obrázek
  • Hovězí z čestru
  • Recepty s masem

Tatarák à la parisienne podle receptu Café Savoy

Jak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy?