Jídlo a radost
facebook
instagram

Články od autora:Lucie Kohoutová(81)

Obrázek
  • Víno

282 lahví od Nestarce pro La Degustation: Jak to celé vzniklo?

V michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise párují limitovanou edici vína od vinaře Milana Nestarce. Nechali jsme si nalít celý příběh o spolupráci!

Obrázek
  • Suroviny

Trendy kapusta. Kam s ní?

Možností je víc, než vás kdy napadlo. Přesvědčí vás Lucie Kohoutová.

Obrázek
  • Suroviny

Co dokáže fenykl? Zkuste ho gratinovat

Další díl našeho seriálu o opomíjených surovinách, které se dost vyplatí přibrat do hry.

Obrázek
  • Bar
  • Nealko

Euforie z březové mízy. Už jste se jí napili?

Už jste ji ochutnali? A jak ji vůbec v Euforii vyrábějí – a kde se ten nápad vzal?

Obrázek
  • Bar

Ne-místně dobrý cider

Reportáž Lucie Kohoutové z rodinné cidrárny Utopie.

Obrázek
  • Suroviny

Salát, zoodles nebo květy v těstíčku. Co v kuchyni dokáže cuketa?

Jak s ní naložit chutně a kreativně – a spořádat ji i s květy?

Obrázek
  • Práce v gastru

Rondon a kérky. Proč kuchaři milují tetování?

Kde se vzal tren potetovaných kuchařů?

Obrázek
  • Co se děje v gastru

Sázíme to minimálně na 100 let, tak to dělejte pořádně

Autentický dvojboj – jak vidí přírodní vína Zdeněk Vykoukal a Petr Kočařík?