Sladké pečeníSladké podle Štanglu: Lískooříškové laskonky s krémem z bílé čokolády a senaLaskonky jsou sladkou vzpomínkou na dětství. Křehkou, lehoučkou a rozplývající se na jazyku.Sladké pečeníSladké a křupavé: Trubičky plněné krémem z fermentovaného salka z restaurace ŠtanglFermentované ingredience vyváží sladkou chuť dezertu.Sladké pečeníTři druhy náplně a těsto nadýchané jako obláček: Upečte si kynuté koláče z Esky Kdo by nemiloval poctivé kynuté koláčky jako od babičky?ReceptySladké pečeníZnáte Choux au craquelin? Připravte si Čokoládový větrník s krémem z miso pastyVětrník chutná nejlépe v den plnění, ale v lednici vydrží až dva dny.Co se děje v gastruTučný čtvrtek se blíží! Čekají vás dvojité porce i škvarkové dobrotySpousta masopustních tradic upadla v zapomnění, „Tučňák“ jsme si ale nechali a svátek obžerství držíme dodnes.Práce v gastruOsobnosti gastronomieTrochu dohlíží, často pomáhá. Co všechno dělá výkonný šéfkuchař Lokálů?Co přesně má na starost výkonný šéfkuchař Lokálů? Seznamte se s Liborem Baďurou! Osobnosti gastronomieJak se z pilota dopravního letadla stane importér vanilky do prvorepublikové cukrárny?Pilotní průkaz, pracovní výjezdy na Madagaskar, entuziasmus a schopnost navázat kontakt s místními pěstiteli. Jak složité je dostat do Česka prémiovou vanilku?ReceptyČočková polévka podle kuchaře Václava KoubyRecept z Lokálu, který potěší nejen na Nový rok!
Sladké pečeníSladké podle Štanglu: Lískooříškové laskonky s krémem z bílé čokolády a senaLaskonky jsou sladkou vzpomínkou na dětství. Křehkou, lehoučkou a rozplývající se na jazyku.
Sladké pečeníSladké a křupavé: Trubičky plněné krémem z fermentovaného salka z restaurace ŠtanglFermentované ingredience vyváží sladkou chuť dezertu.
Sladké pečeníTři druhy náplně a těsto nadýchané jako obláček: Upečte si kynuté koláče z Esky Kdo by nemiloval poctivé kynuté koláčky jako od babičky?
ReceptySladké pečeníZnáte Choux au craquelin? Připravte si Čokoládový větrník s krémem z miso pastyVětrník chutná nejlépe v den plnění, ale v lednici vydrží až dva dny.
Co se děje v gastruTučný čtvrtek se blíží! Čekají vás dvojité porce i škvarkové dobrotySpousta masopustních tradic upadla v zapomnění, „Tučňák“ jsme si ale nechali a svátek obžerství držíme dodnes.
Práce v gastruOsobnosti gastronomieTrochu dohlíží, často pomáhá. Co všechno dělá výkonný šéfkuchař Lokálů?Co přesně má na starost výkonný šéfkuchař Lokálů? Seznamte se s Liborem Baďurou!
Osobnosti gastronomieJak se z pilota dopravního letadla stane importér vanilky do prvorepublikové cukrárny?Pilotní průkaz, pracovní výjezdy na Madagaskar, entuziasmus a schopnost navázat kontakt s místními pěstiteli. Jak složité je dostat do Česka prémiovou vanilku?